Liga 1

FCSB acuză jocuri de culise în Liga 1: „Nouă ne-au rupt picioarele, cu CFR Cluj au jucat lejer și spuneau «Ia-o și dă gol!»”

Darius Olaru// Foto: IMAGO / sport pictures

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 aprilie 2022

După ce a ajuns la 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj, FCSB acuză jocuri de culise înaintea meciului direct.

  • CFR Cluj – FCSB se joacă duminică de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport, Orange Sport și DigiSport

Patronul FCSB spune că FC Voluntari, în sezonul regulat, a tras de timp pentru a obține un egal cu FCSB și acuză că, în play-off, FC Argeș nu a avut aceeași intensitate la meciurile cu FCSB și CFR Cluj. Omul de afaceri a făcut referire și la gafa făcută de Joao Miguel în CFR Cluj - FC Argeș 2-0.

Gigi Becali acuză înainte de CFR Cluj - FCSB

Eu am spus că nu mai există blaturi în Liga 1, dar am văzut acum o o săptămână un meci cu o echipă, care când a jucat contra noastră se arunca pe jos la egal. Și nu avea nevoie de un punct. L-am întrebat pe Pandele, finul meu (n.r. - Florentin Pandele, primarul din Voluntari), «Finule, spune-mi la ce vă folosea un punct de trăgeați de timp? Jucați fotbal». Spunea «Păi, nu, nașule...».

Cred eu că nu au mai fost alte intervenții (n.r. - la meciul jucat luni, FCSB – FC Voluntari 4-0). Cred că nu au mai fost. Nu le-a mai dat primarul primă (n.r. - râde) Sau Primăria, sau clubul. Nu mă refer la aranjamente. La partea aia parcă a fost altceva (n.r. – CFR Cluj -  FC Argeș 2-0). Cu noi și-au dat viața, au vrut să ne rupă picioarele. În partea cealaltă au jucat lejer, frumos, «Ia-o și dă gol!»

La mine să nu se gândească nimeni niciodată. Chiar dacă vor, nu accept eu. Dacă vine cineva și zice «Uite, vrem să-ți dăm ție meciul», eu nu vreau. Vreau să se joace pe drepte și pe corecte. Să nu ne gândească nimeni la mine. Eu vreau să câștig pe merit.

Cine nu respectă regula jocului nu primește cununa. Eu vreau să primesc cununa. Cununa sunt cupele europene și banii. Voi ați scris «Becali nu e antrenor, Becali e afacerist». Nu sunt eu afacerist. Domnul a făcut și m-a învățat ce să fac să nu intru în faliment”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Trebuie să vorbim și despre arbitraj. Dacă îți dă un arbitru precum Kovacs, care spune «Lasă, bă, de ce să îi dau galben? Să las pe CFR să joace tare». Nu mă tem de el. Nu mai sunt blaturi cu arbitrii, dar există simpatii.

 – Gigi Becali

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău: „FCSB are nevoie e un antrenor cu autoritate și personalitate”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.