Campionate

Premieră istorică în Bundesliga » Un meci a fost întrerupt pentru Ramadan

Augsburg - Mainz/ foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 12 April 2022

Meciul dintre Augsburg și Mainz, scor 2-1, din etapa #26 din Bundesliga, a fost întrerupt în minutul 65, pentru ca un jucător să se poată hidrata. Este vorba de Niakhate, fundașul lui Mainz, care respecta regulile Ramadanului.

Potrivit tradițiilor musulmane, în perioada postului Ramadan, credincioșii care aparțin acestei religii nu au voie să mănânce sau să bea până la apusul soarelui. 

Meciul Augsburg - Mainz, întrerupt pentru Ramadan

În minutul 65, la scorul de 2-1 pentru Augsburg, arbitrul german Matthias Jollenbeck a oprit partida preț de două minute, pentru ca Moussa Niakhate să se poată hidrata. După acest moment, fundașul francez i-a strâns mâna „centralului” pentru a-i mulțumi.

Bavarezii de la Augsburg deschiseseră repede scorul după doar 11 minute, prin fundașul Jeffrey Gouweleeuw, care a marcat din penalty. Mainz a egalat în debutul reprizei secunde, în minutul 54, prin Widmer. Fundașul elvețian a reușit să înscrie din apropiere, după o pasă filtrantă a lui Boetius.

Augsburg a revenit repede în avantaj, prin Vargas. Mijlocașul elvețian a trimis mingea cu capul în poartă, din apropiere, după un corner. Bavarezii ocupă locul 14 în Bundesliga, cu 32 de puncte, în timp ce Mainz este pe poziția a 10-a, cu 38 de puncte.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.