Stranieri

Alex Cicâldău i-a dezamăgit pe scouteri la derby-ul cu Fenerbahce » Procent de pase incredibil de slab!

Alex Cicâldău a fost urmărit la derbyul lui Galatasaray cu Fenerbahce, 0-2, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 12 April 2022

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani, Alex Cicâldău, a fost urmărit la derbyul lui Galatasaray cu Fenerbahce, 0-2, de mai mulți emisari ai unor cluburi europene. Joc în care n-a ieșit cu nimic în evidență.

Cumpărat de Galatasaray cu 6,5 milioane de euro de la CSU Craiova, Alex Cicâldău a avut duminică ocazia de a impresiona. Avea un motiv special, la derby-ul cu Fenerbahce (pierdut cu 0-2). În tribune erau mai mulți scouteri ai unor cluburi continentale veniți să-l urmărească pe „tricolor”, a aflat cotidianul turc Fanatik. 

Alexandru Cicâldău, 10 mingi greșite din 18

A dezamăgit încă o dată. Și pe fanii ”Cim-Bom-Bom”, și pe cei emisarii interesați de un eventual transfer al mijlocașului în vârstă de 24 de ani. 

Cicâldău a fost primul schimbat de antrenorul Torrent, în minutul 74. Conform Fotomac, a atins mingea doar de 33 de ori și a încercat 18 pase, mingea ajungând la adversari de 10 ori. Un procent de reușită de 44,4%! 

Un jurnalist turc, Levent Tüzemen, a criticat conducerea clubului la postul de televiziune A Spor: „Ar trebui să le fie rușine celor care au dat 10 milioane de euro pentru a-i aduce aici pe acești români". Se referea la președintele Burak Elmas și la Fatih Terim, fostul antrenor. Ei au insistat pentru transferuri. 

„Nici nu-ți dai seama când joacă Cicâldău” 

Și Osman Șenher, un alt ziarist local, de la Milliyet, a evidențiat prestația slabă a lui Cicâldău: „Nici nu-ți dai seama când joacă și când nu joacă. N-ar trebui să fie atât de ușor să porți tricoul lui Galatasaray. Acesta este cuvântul meu adresat celor care au plătit 6,5 milioane de euro pentru jucătorul român".

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.