Campionate

Presa din Italia anunță: „Tavi Popescu și Darius Olaru, de la Steaua, pe lista lui Torino”

Presa din Italia anunță: „Torino a pus ochii pe Popescu și Olaru, de la FCSB”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 aprilie 2022

Torino, echipa de pe locul 11 din Serie A, ar fi interesată de Octavian Popescu (19 ani) și Darius Olaru (24 de ani), după cum anunță cei de la TuttoSport.

„Torino privește cu interes piața românească. Printre bijuteriile Stelei (n.r. - FCSB) urmărite îndeaproape sunt cei doi mijlocași ofensivi, ambii fiind jucători de națională”, notează jurnaliștii italieni.

Torino a pus ochii pe Olaru și Popescu

Potrivit sursei menționate, Torino încearcă să își clădească un lot solid pentru sezonul viitor, obiectivul antrenorului Ivan Juric pentru finalul actualei stagiuni fiind testarea tinerilor din lot, pentru a observa cine va rămâne și din sezonul viitor și cine va fi împrumutat.

Printre posibilele întăriri pentru sezonul viitor s-ar număra și Octavian Popescu și Darius Olaru, fotbaliștii de la FCSB. Torino caută în principal mijlocași ofensivi, cei doi internaționali români fiind primii pe lista torinezilor.

Victor Becali: „Da, a venit un reprezentant de la Torino”

Prezent în studioul GSP Live, Victor Becali a confirmat că un scouter al clubului Torino a venit la partida FCSB - Craiova 0-2, din play-off, pentru a vedea mai mulți jucători.

„Da, a venit un reprezentant de la Torino, dar ați înțeles greșit, nu a venit special pentru Tavi Popescu. A venit să vadă jucători, nu un jucător anume. Iar de multe ori s-a întâmplat ca un scouter să vină pentru un jucător și să vadă un altul.

Oricum, părerea mea e că a fost o greșeală că l-au folosit pe Octavian Popescu în dreapta la meciul cu Craiova. Nu știu dacă vărul meu l-a pus acolo, eu știu că FCSB are un antrenor. După pauză, Popescu a avut altă evoluție chiar dacă nu a putut să mai influențeze rezultatul”, a spus Victor Becali la GSP Live.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.