Liga 1

Una zice, alta face » Gică Popescu: „Burleanu nu va face nimic!” + „Cred că și Farul l-a votat”

Gică Popescu, 54 de ani, președintele Farului, continuă să-l critice pe Răzvan Burleanu (37), președintele FRF, deși constănțenii l-au votat pe Burleanu pentru al 3-lea mandat în fruntea Federației!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 April 2022

Gică Popescu, 54 de ani, președintele Farului, continuă să-l critice pe Răzvan Burleanu (37), președintele FRF, deși inclusiv constănțenii l-au votat pe Burleanu pentru al 3-lea mandat în fruntea Federației!

Răzvan Burleanu a câștigat marți al treilea mandat la șefia FRF. Dintre cei 272 de membri afiliați prezenți la Adunarea Generală, nimeni nu a votat împotrivă, nimeni nu s-a abținut în privința singurului candidat. Pentru prima oară, votul n-a mai fost secret.

Îl critică, dar îl votează! Gică Popescu: „Cred că și Farul l-a votat pe Burleanu”

Moderatorul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1, Radu Naum, rubricand GSP, a insistat să-l întrebe pe Gică Popescu de ce și Farul a votat pro-Burleanu, în condițiile în care președintele clubului e total nemulțumit de activitatea lui Răzvan Burleanu, la cârma Federației din 2014. „Baciul” n-a oferit un răspuns concret și a repetat ideea că oricum votul Farului nu conta.

„Cred că și noi am votat cu Burleanu. Nici nu știu cine a votat de la noi. Pe net m-am uitat, pe la prânz, și atunci mi-am adus aminte că e ziua alegerilor. Nu au fost deloc importante alegerile. Oricum, cine avea curaj să vină cu votul la vedere și să voteze contra?

Dacă erau și alți candidați, ne întâlneam mai mulți de la Farul și vedeam pe cine votam. Dar fiind un singur candidat, pentru ce să mai discutăm? Și cu votul nostru și fără votul nostru, n-ar fi fost la fel?”, a declarat Popescu. Ulterior, președintele Farului a continuat să-l atace pe șeful FRF, votat inclusiv de constănțeni:

„În primul mandat capeți experiență, în teorie, iar în al doilea mandat îți duci planurile la bun sfârșit. Dacă n-ai făcut nimic în primele două mandate, nu mai faci nimic nici în al 3-lea, pentru că te gândești la altceva, la interesul personal. Dacă n-a făcut mare lucru până acum, nu va mai face nimic nici de-acum înainte!”.

Pe mine nu mă mai interesează această funcție. Eu mi-am pierdut entuziasmul în 2014, e ireversibil. Ce mă aștept de la următorii 4 ani cu Burleanu? La ce s-a întâmplat și în precedenții 8. Vă mai spun o dată, dacă acceptam să fac compromisuri în 2014, eram și acum președintele Federației!
Gică Popescu, președinte Farul

Fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Cristi Preda, a prins marți, la Adunarea Generală, un cadru excepțional, cu președintele FRF oglindindu-se în ușile „oficialei” de pe Arena Națională. Practic, Răzvan Burleanu a dizolvat până și conceptul de „iluzie optică”. El chiar e X 3!

Burleanu a devenit președintele FRF în martie 2014, atunci când a câștigat alegerile la o zi după condamnarea la închisoare a lui Gică Popescu, favoritul din acea campanie. În Dosarul Transferurilor, Popescu a fost condamnat la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare. A stat în spatele gratiilor 1 an și 8 luni.

VIDEO / Edward Iordănescu, declarații după alegerile FRF: „Mereu am comunicat bine cu Răzvan Burleanu”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.