Liga Campionilor

Scandal uriaș pe tunel, după Atletico - Manchester City » Fotbalistul lui Simeone a comis un gest grosolan

Vrsaljko se apleacă către oponenți, aparent scuipând în direcția lui Walker // foto: captură Twitter @ Atletico Universe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 aprilie 2022

Scandalul din finalul meciului dintre Atletico Madrid și Manchester City, scor 0-0 (0-1 la general), a continuat și pe tunelul către vestiare. În prim-plan au fost două perechi de jucători: Savic și Grealish, apoi Vrsaljko și Walker!

Finalul returului dintre Atletico Madrid și Manchester City, duel din sferturile Champions League, a fost extrem de tensionat. Spiritele s-au inflamat pe gazon, în ultimele minute ale meciului, când Felipe a fost eliminat pentru o intrare grosolană asupra lui Phil Foden și s-a ajuns la o încăierare generală.

Protagonist al scenelor din final a fost și Stefan Savic, stoperul muntenegrean al lui Atletico, care l-a tras de păr pe Jack Grealish. Cei doi au continuat să se ciondănească și după fluierul final, pe tunelul către vestiare. În urma lor, un scandal și mai mare.

Sime Vrsaljko, dezlănțuit după Atletico Madrid - Manchester City

Sime Vrsaljko, fundaș dreapta la Atletico, care a fost rezervă neutilizată în meciul de miercuri, părea pregătit să se ia la bătaie cu întreaga delegație a „cetățenilor”. Extrem de nervos, croatul a fost reținut cu greu de oficialii lui Atletico.

Mai întâi, Vrsaljko a lovit un membru din staff-ul lui Manchester City cu o mănușă de portar. Ulterior, a avut un dialog de la distanță cu Kyle Walker, apărătorul dreapta al lui City, la rândul său reținut cu greu. La un moment dat, Vrsaljko este filmat cum se apleacă către oponenți, aparent scuipând în direcția lui Walker.

În tot acest timp, Scott Carson, portarul de 36 de ani al lui Manchester City, gesticula către Vrsaljko, căruia părea că îi sugerează să continue disputa în afara stadionului. A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca spiritele să fie calmate.

Grație victoriei din tur, 1-0, Manchester City a avansat în semifinalele Champions League, acolo unde o va întâlni pe Real Madrid. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Liverpool și Villarreal. 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.