Liga 1

Gaz Metan a mai pierdut 8 puncte! Medieșenii au ajuns la -25 în clasament

Gaz Metan a pierdut toate meciurile din play-out

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 April 2022

Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF a dictat depunctarea clubului Gaz Metan cu încă 8 puncte. Echipa din Mediaș ajunge, astfel, la -25 de puncte.

Penalizată deunăzi cu 4 puncte din cauza datoriilor către Ronaldo Deaconu, Gaz Metan pierde alte 8 puncte ca urmare a restanțelor către 4 foști angajați: Ioan Mărginean, Mihai Teja, Mircea Diaconescu și Iulian Eusebiu Tudor.

Gaz Metan, depunctată cu încă 8 puncte la Comisii

Gaz Metan Mediaș avea -17 puncte și ajunge, astfel, la borna de -25 în play-out. Următoarea clasată, Academica Clinceni, are un punct. Gruparea din Ilfov a suferit depunctări la rândul său. 

În total, Gaz Metan a pierdut 48 de puncte în acest sezon din cauza datoriilor. Pe teren, echipa a adunat doar 24, toate în sezonul regulat. 

Gaz Metan Mediaș trebuie să achite datoriile față de cei 4 foști angajați până pe 27 aprilie. În caz contrar, clubul va fi depunctat suplimentar.

Pe teren, Gaz Metan mai are de disputat 5 partide până la finalul sezonului. Echipa din Mediaș este condamnată la retrogradare și, cel mai probabil, desființare.

Noul clasament din play-out

  1. Rapid - 32 de puncte
  2. Sepsi - 30p
  3. FC Botoșani - 29p
  4. UTA - 26p
  5. FCU Craiova - 25p
  6. CS Mioveni - 22p
  7. Chindia - 22p
  8. Dinamo - 13p
  9. Clinceni - 1p
  10. Gaz Metan - -25p

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.