Campionate

Manchester City e pregătită de planul B, dacă transferul lui Haaland eșuează

Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 April 2022

Erling Braut Haaland (21) este în continuare prioritatea celor de la Manchester City pentru următoarea perioadă de mercato, însă „cetățenii” au pregătit și o variantă de rezervă.

Întărirea ofensivei este principalul obiectiv al liderului din Premier League pentru sezonul viitor, iar opțiunea numărul 1 rămâne norvegianul Haaland. 

Atacantul lui Dortmund este însă dorit și de alte cluburi importante, precum Real Madrid și Barcelona, iar aducerea lui pe Etihad nu este o certitudine. Astfel, oficialii clubului englez iau în considerare și alți atacanți.

Harry Kane, dorit de Manchester City, dacă Haaland nu vine pe Etihad

Planul B pentru City este reprezentat chiar de golgheterul unei rivale din Premier League. Harry Kane (28 ani) a fost dorit și în sezoanele trecute de „cetățeni”, dar în această vară transferul ar putea deveni realitate, anunță fichajes.net

Atacantul englez a înscris doar 12 goluri în acest sezon de Premier League și este dispus să plece de la Tottenham. Performanța echipei londoneze din acest sezon nu a fost una excelentă, iar în cazul în care va rata topul 4, Harry Kane este determinat să-și găsească alt angajament. 

Manchester City este una dintre destinațiile cele mai probabile, luând în considerare și potențialul financiar al clubului din nordul Angliei.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.