Liga 1

Gică Popescu își cere fiul pe teren la Farul » Îl contrazice pe Hagi: „Dacă nu îl bagă, îl duc și la Steaua!”

Nicolas Popescu, mărul discordiei dintre Gică Popescu și Gică Hagi: „Trebuie să joace, Dumnezeule! Nu poate să stea pe bancă și să crească”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 aprilie 2022

Nicolas Popescu (19 ani), fiul lui Gică Popescu, se află sub bagheta lui Gică Hagi la Farul, acolo unde a prins însă foarte puține minute, bifând doar patru apariții în tricoul dobrogenilor.

Gică Popescu (54 de ani), președintele clubului, s-a arătat nemulțumit de faptul că Gică Hagi (57 de ani) nu mizează mai mult pe fiul său și avertizează că își va lua copilul de la Farul și îl va duce la altă echipă, dacă nu va primi mai multe minute în Liga 1.

52 de minutea jucat Nicolas Popescu în acest sezon de Liga 1

Gică Popescu, dezacord cu Hagi: „Mă gândesc să-l iau de la Farul, dacă nu joacă”

„Știu de ce nu joacă. Are un talent uriaș, dar din punct de vedere fizic, Gică a considerat că încă nu este pregătit să facă față la Liga 1. 

(n.r. întrebat de moderator: Și ești de acord cu Hagi?) Pe jumătate. Un jucător, ca să poată să crească, trebuie să joace. Nu poate să stea pe bancă și să crească. N-ai cum! Când eram la Craiova, eram la fel ca Nico. Dar am jucat și am crescut. Dacă stai pe bancă...

Nico trebuie să joace de la anul, că va juca la Farul, că va juca la Steaua... da, trebuie să îl duc în altă parte. Trebuie să joace, Dumnezeule! Nu mă cert cu Gică niciodată. Ne contrazicem doar. Dacă nu e pregătit, poate să meargă la un alt nivel să joace pentru a crește. Crești numai dacă joci", a declarat Gică Popescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport

Nicolas Popescu este născut pe 2 ianuarie 2003, la Istanbul, și evoluează pe postul de mijlocaș central. Recent, acesta a obținut calificarea cu naționala U19 a României la Campionatul European de la anul. 

10meciuri a strâns Nicolas Popescu la naționala U19 a României

50.000 de euroeste cota de piață a acestuia, potrivit Transfermarkt

VIDEO Victor Becali sare în apărarea lui Gică Hagi: „Ce vină are el că nu reușeșc fotbaliștii?”

>

Citește mai multe știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.