Liga 1

Balaj nu se lasă » Președintele lui CFR Cluj i-a dat replica lui Gigi Becali: „Strategie ca pe vremuri”

Cristi Balaj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 April 2022

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, și Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, au un duel încins al declarațiilor înaintea meciului de duminică dintre cele două echipe, care ar putea fi decisiv în lupta pentru titlu.

  • Context: Balaj a spus că la CFR antrenorul este cel care face alcătuirea echipei, nu patronul, aluzie evidentă la modul în care Becali se implică la FCSB
  • Apoi, finanțatorul roș-albaștrilor i-a răspuns dur fostului arbitru, acuzându-l că „nu a fost chiar cheie de biserică” în perioada în care activa.

Acum, Balaj a comentat replica acidă a lui Becali. Fostul „central” e de părere că patronul celor de la FCSB urmărește să pună presiune pe Istvan Kovacs, la fel cum se obișnuia pe vremuri.

Cristi Balaj: „Declarațiile sunt o întoarcere în timp, când se făceau presiuni asupra arbitrilor”

„Ținta lui Gigi Becali nu sunt eu. Este arbitrul jocului, Kovacs Istvan! Aceste declarații ale patronului de la FCSB sunt de fapt o întoarcere în timp, când se făceau presiuni asupra arbitrilor la care conducătorii nu puteau să ajungă. Presiunile erau făcute ca arbitrii respectivi să dea decizii, la fazele ambigue, în favoarea celui care țipa.

Și aș vrea să mai clarific ceva. Eu, Cristi Balaj, nu am mai discutat cu niciun arbitru și chiar nu am mers să-i salut la meciurile CFR-ului de când sunt președinte la Cluj! Tocmai pentru a-i proteja! Nu întâmplător CFR nu a mai câștigat niciun meci cu vreo greșeală de arbitraj de când sunt eu aici.

Clasamentele făcute de mass-media au arătat, în acest sens, că dacă am fi avut VAR, diferența dintre CFR Cluj și FCSB ar fi fost mult mai mare. Îmi doresc ca nu doar cu FCSB, dar și în celelalte meciuri, să avem un arbitraj de Champions League, așa cum Istvan Kovacs a demonstrat-o. 

Iar în privința atacurilor la adresa mea sau a clubului CFR Cluj, eu vreau să păstrez aceeași linie elegantă. Nu vrem să intrăm în polemici pe care nu le agreem”, a declarat Cristi Balaj potrivit fanatik.

Cum vede Gigi Becali delegarea lui Istvan Kovacs la CFR - FCSB

Am înțeles că e prieten cu Balaj... Nu știu. Mă gândesc la niște lucruri din urmă, pe care le vedea oricine, mă gândesc și la jocul tare pe care l-a lăsat în anumite meciuri, în care nu dădea galbene... Când vezi că un jucător e călcat pe gleznă și arbitrul nu dă nimic, înseamnă că ține cu ăia. Nu? Pe de o parte mă bucur că arbitrează el, pe altă parte îmi e teamă puțin. Așa, în ansamblu, nu mă gândesc că un om care ar putea face ceva. 

E miza prea mare. Pe vremuri se făceau, dar acum lumea s-a mai cizelat acum. Un om nu-și poate încărcară conștiința. Nu mai poți dormi. Dacă ai greșit, nu e problemă. Nu dormi o noapte sau două. Dacă faci ceva, asta te urmărește toată viața. Kovacs e mai bun ca Hațegan, dar Hațegan caută adevărul.

 Kovacs e valoros și de aceea eram supărat când greșea. E prea valoros ca să greșească. Să dea Domnul să fie corect și drept. La meciul trecut nu a dat 3 galbene. A dat în repriza a doua la mișto. Dă de la început, ca să joace fotbal. Să-l ajute Dumnezeu pe Kovacs să fie drept și să aibă înțelepciune. Are posibilitatea să devină și mai mare și să scape de suspiciunile mele
-Gigi Becali, la Pro Arena

VIDEO Ionuț Chirilă reclamă „lucruri de gravitate imensă” petrecute la Clinceni » Ștucan: „Cineva te-a amenințat că îți sparge fața!”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.