Liga 1

„Au uitat că au stat gratis la noi” » Prima replică de la FCSB în conflictul Dinamo Kiev - Gigi Becali: „Înseamnă că a fost adevărat”

Mihai Stoica, alături de Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 aprilie 2022

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat în această seară comunicatul celor de la Dinamo Kiev. Ucrainenii îl acuză pe Gigi Becali pentru „declarații inadmisibile” și dezvăluie că respectivele afirmații au fost adevăratul motiv pentru care amicalul cu roș-albaștrii a picat. 

Mihai Stoica a ținut să-i ia apărarea lui Gigi Becali și le-a bătut obrazul șefilor lui Dinamo Kiev: „Au omis să spună că au stat gratis o lună la noi”. 

Mihai Stoica: „Dacă ce a spus Gigi Becali nu avea legătură cu realitatea, atunci nu ar fi trebuit să-i deranjeze”

„Lipsește ceva din acel comunicat. Îi mulțumesc lui Gigi Becali pentru găzduire și pentru felul în care s-au desfășurat antrenamentele, dar ar fi trebuit să adauge și «free of charge» (n.r. - pe gratis) Au fost invitații noștri, au stat o lună de zile la noi. Plus încă o greșeală. Nu găzduiau ei niciun meci, noi găzduiam și ne oferisem să plătim toate costurile și să donăm încasările. 

Ok, așa cum nimeni nu-și poate explica cum un om de afaceri cum e Gigi face donații săptămânale de sute de mii de euro, așa poate că nimeni nu-și poate explica de ce face anumite comentarii pe diverse subiecte, că e vorba de fotbal sau politică. Ăsta e Gigi și lumea s-a obișnuit cu el. Nu cred că ar trebui cineva să se inflameze când dă niște declarații. 

E mult mai important decât un om de afaceri care nu face nimic pentru ucraineni și tace, nu e sunat de nimeni de la televiziuni să facă comentarii despre grupul de la Azov, și unul care face cu adevărat și vorbește, eu aș alege varianta a doua. A deranjat, pentru că dacă era o chestie care nu avea nicio chestie cu realitatea trecea neobservată”, a declarat MM Stoica în direct la Orange Sport.

Ce a spus Gigi Becali la România TV: 

Într-o intervenție avută în urmă cu 6 zile la postul România TV, Gigi Becali oferea o serie de declarații controversate pe marginea războiului din Ucraina: 

„Vreți să spun ce știu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar (n.r. Igor Kolomoisky) care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: «Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich». Și Zelenski l-a sunat pe Biden și i-a zis «Iartă-l pe Abramovich». El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziștii. Miliardarul ăla e evreu și lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Știu eu”.

Comunicatul celor de la Dinamo Kiev:

Managementul celor de la Dinamo Kiev consideră declarația lui Gigi Becali despre regimentul Azov este inadmisibilă. În aceste condiții nu vedem cum am putea găzdui acest meci amical. 

Acest lucru a fost deja comunicat celor de la FCSB. Dinamo Kiev vrea să îi mulțumească lui Gigi Becali pentru că a ajutat la organizarea antrenamentelor și a găzduit echipa pe teritoriul României, dar punctează că cel mai important lucru în acest moment este independența țării. 

În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci amical împotriva campioanei CFR Cluj
-Dinamo Kiev

Citește alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.