Europa League

Barcelona - Frankfurt. Peste 30.000 de germani la porțile arenei Camp Nou! Scene unice în Europa League

+8 Foto
Aproximativ 30.000 de fani ai lui Eintracht Frankfurt au făcut deplasarea la Barcelona, pentru returul sfertului de finală din Europa League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 April 2022

Peste 30.000 de fani ai lui Eintracht Frankfurt au făcut deplasarea la Barcelona, pentru returul sfertului de finală din Europa League.

Eintracht Frankfurt are unii dintre cei mai pătimași suporteri din Germania. La meciul tur au umplut până la refuz arena proprie, afișând și o serie de scenografii speciale, iar astăzi au făcut o deplasare impresionantă.

Eintracht Frankfurt, deplasare-record la Barcelona

Conform presei spaniole, peste 30.000 de fani germani erau prezenți la ora meciului pe străzile Barcelonei și în jurul arenei Camp Nou. Aceștia s-au deplasat într-un „corteo” întins pe sute de metri, fără să provoace incidente majore. 

Pe stadion au avut acces oficial doar 5.000 de suporteri ai formației din Frankfurt, lucru care a stârnit un val de nemulțumire. Mii de fani germani au încercat să cumpere bilete în alte sectoare ale stadionului. Clubul catalan a permis plățile doar celor care foloseau un card spaniol. 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.