Liga 1

După Torino, o campioană en-titre din Europa s-a lansat pe pista Octavian Popescu

Octavian Popescu, dorit de campioana Turciei, Beșiktaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 April 2022

Octavian Popescu (19 ani), fotbalistul de la FCSB pe care Gigi Becali speră să ia o avere, este unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști români ai momentului în străinătate. 

După ce miercuri presa din Italia anunța că Torino este interesată de Popescu, o altă echipă visează la transferul bijuteriei roș-albaștrilor. Este vorba despre Beșiktaș, campioana Turciei.

„S-a aflat că «vulturii», care au prins mare avânt cu Ismael pe bancă, au intrat deja în contact cu starul din fotbalul românesc. Beșiktaș este interesată de Octavian Popescu, unul dintre cele importanți jucători ai fotbalului din România.

Octavian Popescu avea o valoare de 50.000 de euro în 2020. Însă acum a atras atenția cluburilor importante ale Europei cu impresionanta sa ascensiune din ultima perioadă. Popescu, care a fost și pe lista celor de la Galatasaray, își termină contractul cu FCSB în 2024”, notează turcii de la takvim.com.tr

Octavian Popescu, dorit și de Torino

Potrivit celor de la Tuttosport, Torino încearcă să își clădească un lot solid pentru sezonul viitor, obiectivul antrenorului Ivan Juric pentru finalul actualei stagiuni fiind testarea tinerilor din lot, pentru a observa cine va rămâne și din sezonul viitor și cine va fi împrumutat.

Printre posibilele întăriri pentru sezonul viitor s-ar număra și Octavian Popescu și Darius Olaru, fotbaliștii de la FCSB. Torino caută în principal mijlocași ofensivi, cei doi internaționali români fiind primii pe lista torinezilor.

Da, a venit un reprezentant de la Torino, dar ați înțeles greșit, nu a venit special pentru Tavi Popescu. A venit să vadă jucători, nu un jucător anume. Iar de multe ori s-a întâmplat ca un scouter să vină pentru un jucător și să vadă un altul. 

Oricum, părerea mea e că a fost o greșeală că l-au folosit pe Octavian Popescu în dreapta la meciul cu Craiova. Nu știu dacă vărul meu l-a pus acolo, eu știu că FCSB are un antrenor. După pauză, Popescu a avut altă evoluție chiar dacă nu a putut să mai influențeze rezultatul
-Victor Becali, agent jucători

VIDEO Victor Becali, despre Tavi Popescu: „Să scoatem mai mult lucrurile bune în evidență”

>

Citește alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.