Liga 1

CFR Cluj i-a stabilit prețul lui Petrila! » 4 cluburi interesate și-au anunțat prezența cu FCSB

Petrila costă 10 milioane euro și 20% // foto: Imago

Articol de Marius Mărgărit  —  joi, 14 aprilie 2022

10 milioane de euro și 20%. Acesta este prețul de pornire pentru cei interesați de transferul lui Claudiu Petrila, tânărul internațional de la CFR, scouteri de la AS Roma, Lille și de la două cluburi din Turcia anunțându-și prezența la meciul cu FCSB.

  • CFR Cluj - FCSB se va juca duminică, 17 aprilie, la ora 20:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport1, Orange Sport 1 și Look Sport+. 

La doar 21 de ani, Claudiu Petrila are deja trei titluri cu CFR. A ratat doar unul din seria de 4 consecutive ale ardelenilor, în sezonul precedent, când, după 6 runde, a fost împrumutat la Sepsi. 

Marcase pentru echipa din Gruia în prima etapă, golul victoriei la Clinceni, iar la covăsneni a crescut nivelul, înscriind de 5 ori. 

Acum, chiar dacă în ultimul timp n-a prea mai prins formula de start și a intrat la pauză, a continuat să fie printre protagoniști, având deocamdată 8 goluri și 4 assisturi. 

Petrila, pregătit să se despartă de CFR

Recent convocat la naționala mare, pentru meciul cu Israel, Petrila este cel mai promițător produs al ardelenilor, care speră să dea lovitura cu transferul lui. De mai multă vreme, cluburi importante din Europa și SUA au început tratativele cu conducerea celor de la CFR și este foarte posibil ca în această vară jucătorul să plece. 

Prețul de pornire solicitat de ardeleni ar fi de 10 milioane de euro și un procent de 20% dintr-un ulterior transfer, susțin surse apropiate clubului din Gruia. 

„Este nu doar un jucător foarte bun și talentat, dar și un băiat foarte cuminte, serios, care chiar pune cariera sportivă în prim-plan. E un avantaj și poate să reușească oriunde, tocmai fiindcă muncește foarte mult, a înțeles că numai talentul nu rezolvă nimic”, spun aceleași surse. 

Duminică, la meciul cu FCSB, și-au anunțat prezența mai mulți scouteri, de la AS Roma, Lille, plus două echipe din Turcia, care îl urmăresc de ceva timp pe atacantul lui Dan Petrescu.

9goluri și 5 pase decisive a adunat Claudiu Petrila pentru CFR, în 51 de partide în Liga 1

1,4 milioane de euroeste cota lui Petrila, care a crescut de la 550.000 de euro în iunie 2021, când a revenit la CFR de la Sepsi

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău, despre lupta la titlu: „Nu cred că cineva mai poate încurca CFR-ul”

>

Citește mai multe știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.