Liga 1

De ce meciul FCSB - CFR Cluj nu se va putea juca pe Arena Națională » Primăria ia o sumă uriaşă

Articol de Marius Mărgărit  —  vineri, 15 aprilie 2022

FCSB va avea un dezavantaj major în lupta cu CFR Cluj, dacă în ultima etapă cele două se vor duela cu titlu pe masă. Arena Națională este blocată de SAGA Festival în perioada 16 mai - 11 iunie.

  • CFR Cluj - FCSB se va juca duminică, 17 aprilie, la ora 20:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport1, Orange Sport 1 și Look Sport+. 

Cele două formații sunt despărțite de 5 puncte, dar diferența s-ar putea micșora dacă FCSB va câștiga duminică, în Gruia. Astfel, exista șansa ca în ultima etapă se se joace cu titlul pe masă.

Primăria București ia 1 milion de euro pentru ca FCSB – CFR Cluj să nu se joace pe Arena Națională

Echipa roș-albastră va fi gazdă în ultima etapă, dar nu va putea juca pe teren propriu. În acea perioadă, Arena Națională nu va fi putea fi folosită, așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor la finalul lunii martie.

Partida FCSB – CFR Cluj e programată în weekendul 22-23 mai, perioadă în care cel mai mare stadion din țară e indisponibil.  Primăria București a închiriat stadionul între 16 mai și 11 iunie pentru organizatorii SAGA Festival, spectacol care va avea loc în perioada 3-5 iunie.

Din informațiile GSP, pentru acest contract, PMB va încasa o sumă importantă: 1 milion de euro.

Nu s-a ajuns la un acord pentru FCSB

Organizatorii vor intra pe stadion pe 14 mai, pentru a începe pregătirile pentru concert, având nevoie de mai mult timp pentru instalarea scenelor și pentru a pune la punct toate detaliile. Între cei de la FCSB și organizatori au fost discuții pentru a găsi o soluție, dar nu s-a ajuns la un consens. Astfel, partida care ar putea decide campioana nu se va disputa pe Arena Națională.

Cum FCSB nu va putea juca pe noile stadioane din București (Ghencea, Arcul de Triumf și Giulești), meciul se va juca în provincie, Giurgiu sau Buzău fiind două dintre variante. 

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău: „FCSB are nevoie e un antrenor cu autoritate și personalitate”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.