Campionate

Mircea Lucescu atrage și la 76 de ani: „A primit oferte de la alte cluburi, chiar și de la o echipă națională”

Igor Surkis și Mircea Lucescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 aprilie 2022

Igor Surkis (63 de ani), președintele lui Dinamo Kiev, îl apreciază pe Mircea Lucescu (76 de ani) nu doar pentru trofeele cucerite: „S-a bazat pe jucători ucraineni, creând astfel coloana naționalei noastre”.

După 12 ani și 22 de trofee la Șahtior, Mircea Lucescu s-a întors în Ucraina să câștige și cu Dinamo Kiev. Deși ultrașii alb-albaștrii nu l-au vrut și continuă să protesteze împotriva lui, cerându-i să plece, antrenorul a cucerit tripla chiar de la primul sezon la kieveni: titlu-Cupă-Supercupa Ucrainei. 

Igor Surkis: „Mircea Lucescu a readus imediat echipa în grupele Ligii”

„Cel mai bun lucru în fotbal sunt rezultatele. De la început, Lucescu a avut rezultate în Ucraina. La fel la Kiev. A readus imediat echipa în grupele Champions League, bazându-se pe jucători ucraineni. A creat astfel coloana naționalei noastre”, a declarat Igor Surkis, președintele lui Dinamo, într-un interviu pentru postul public de televiziune polonez TVP, după amicalul cu Legia.

Igor Surkis: „Tot ce face Mircea Lucescu e mai bun decât orice cuvinte”

La 76 de ani, „Il Luce” încă trezește atenția Europei, spune proprietarul grupării. „Tot ce face Mircea e mai bun decât orice cuvinte. Rămâne cel mai în vârstă antrenor activ și încă atrage. De când a venit la noi, a primit oferte de la alte cluburi, chiar și de la o echipă națională. Sunt foarte mulțumit de ce a realizat aici și sper să continue alături de noi cât de mult timp posibil”. 

Contractul tehnicianului român cu Dinamo Kiev expiră pe 30 iunie 2023.

VIDEO. Mesajul lui Mircea Lucescu după ce a primit al 5-lea trofeu pentru „antrenorul anului”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.