Campionate

Milan, aproape să fie vândută » Detaliile unei tranzacții de un miliard de euro

AC Milan, aproape să fie vândută pentru un miliard de euro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 aprilie 2022

AC Milan se pregătește să intre într-o nouă eră, după ce un fond de investiții din Bahrain este în negocieri avansate pentru cumpărarea pachetului majoritar de acțiuni ale clubului.

La 4 ani după ce Milan a fost preluată de grupul american Elliot, „diavolii” sunt gata să-și schimbe din nou proprietarii. 

Potrivit celor de la Football Italia, Investcorp, un fond de investiții din Bahrain, este în negocieri avansate cu americanii pentru a deveni noii patroni.

Aceștia sunt pregătiți să ofere până la un miliard de euro pentru pachetul majoritar de acţiuni de la AC Milan, de 99,93%.

Deși cele două părți au refuzat să ofere detalii despre această tranzacție, sursa citată notează că apropiații celor două grupuri au confirmat că negocierile sunt într-un stadiu avansat.

AC Milan se bate la titlu în Serie A

Din 2018, de la momentul în care americanii de la Elliot au preluat AC Milan de la chinezi, trupa de pe „San Siro” a renăscut în campionat, acolo unde a revenit printre principalele candidate la titlu după mulți ani. Sezonul trecut au terminat pe locul 2 în spatele rivalei Inter, iar acum milanezii sunt favoriți pentru Scudetto.

Cu 6 etape înainte de final, Milan este lider în Serie A, cu două puncte peste Inter, care are însă un meci în minus. 

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.