Liga 1

Dan Petrescu a exclus doi jucători din lotul CFR-ului! Cine le-a luat locul

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, nu se mai bazează pentru finalul play-off-ului pe Roger (26 de ani, extremă stânga) și Cătălin Itu (22, mijlocaș central).

Articol de Remus Răureanu  —  Friday, 15 April 2022

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, nu se mai bazează pentru finalul play-off-ului pe Roger (26 de ani, extremă stânga) și Cătălin Itu (22, mijlocaș central).

Din informațiile Gazetei, cei doi au fost scoși de pe lista pentru Liga 1 și nu vor mai face parte din lotul campioanei.

Roger și Itu, excluși din lotul lui CFR Cluj: Cvek și Letica, IN

În locul lor, campioana i-a adăugat pe listă pe Lovro Cvek (26 de ani, mijlocaș ofensiv), ultima dată la Zorya Lugansk, așa cum GSP a anunțat încă de miercuri, și pe goalkeeperul croat Karlo Letica (25).

  • CFR a achitat 150.000 de euro pentru Roger în această iarnă, iar UTA a păstrat și 10% dintr-un viitor transfer. Extrema a prins doar două partide în tricoul ardelenilor.
  • Itu a revenit de asemenea în iarnă la CFR, după împrumutul întrerupt de la Dinamo. Mijlocașul a bifat tot două jocuri, în total puțin peste 45 de minute.
Itu lângă Roger, când brazilianul încă era jucător la UTA

CFR Cluj a crezut că Cvek poate fi adăugat listei

La momentul la care FIFA a adăugat o derogare în regulamentul de legitimare a fotbaliștilor, forul mondial a precizat că echipele pot adăuga până la doi jucători din Ucraina până la finalul sezonului.

În România, cluburile sunt nevoite să înlocuiască un jucător de pe listă pentru a legitima fotbaliști din Ucraina.

„Pentru că excepția dispusă de FIFA e de fapt o recomandare, nu o regulă care trebuie implementată obligatoriu în toate țările, așa am înțeles. E o decizie care trebuie respectată. Inițial, credeam că putem să-l adăugăm pe listă pe jucător, dar, într-un final, Cvek va înlocui un alt fotbalist de pe listă pentru acest final de campionat”, a declarat Balaj pentru GSP.ro.

VIDEO / Ștefan Gadola, acționar al campioanei, după CSU Craiova - CFR Cluj 3-2: „Nu este o catastrofă”

>

Alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.