Liga 1

Dusan Uhrin, nervos după ce a dus-o pe Dinamo la baraj: „Nu e posibil așa ceva!”

+16 Foto
Dusan Uhrin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 aprilie 2022

CS Mioveni a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în etapa #5 din play-out și „câinii” sunt oficial la baraj. Dusan Uhrin, antrenorul alb-roșiilor a analizat prestația echipei sale în meciul contra argeșenilor.

Uhrin a criticat modul în care fotbaliștii săi s-au apărat la faza fixă din care Mioveni a deschis scorul și este de părere că Dinamo va avea parte de un baraj extrem de dificil pentru menținerea în Liga 1.

Am făcut greșeli la faze fixe, e incredibil. Am muncit toată săptămâna la asta, la astfel de faze. N-am avut agresivitate în repriza a doua. Ocazii am avut, dar nu am marcat, însă nu se poate să luăm astfel de goluri. Irobiso putea marca, dar n-a făcut-o. Schimbările nu au ajutat cu nimic. N-am văzut ce s-a întâmplat la eliminare, Irobiso a luat roșu, vom juca fără el. 

Nu sunt mulțumit de cum am jucat. Trebuie să schimb mai multe, nu e posibil așa ceva. Am făcut greșeli la faze fixe, mi-e imposibil să înțeleg. E a doua oară când pierdem așa. La baraj va fi 50-50 și trebuie să ne pregătim bine până atunci. Va fi greu acolo, sunt echipe bune în Liga 2”, a declarat Dusan Uhrin la Orange Sport.

Citește alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.