Liga 1

Gabi Torje, mesaj pentru fanii contestatari: „Ar fi foarte ușor să plecăm acum, la greu”

+16 Foto
Gabi Torje

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 aprilie 2022

CS Mioveni a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în etapa #5 din play-out și „câinii” sunt oficial la baraj. Gabi Torje, mijlocașul alb-roșiilor, a ținut să le transmită un mesaj colegilor săi.

„O înfrângere grea, ne rămâne doar barajul acum. Nu e datoria mea să analizez ce se întâmplă în teren, eu trebuie să-mi fac datoria cât timp joc. Nu mai avem ce să facem acum. Trebuie să ne mobilizăm foarte bine pentru ce ne-a mai rămas, adică barajul. 

A fost o victorie importantă împotriva celor de la Chindia, după care am început bine cu Craiova, am pierdut pe final și azi din nou dintr-un meci normal în care noi am avut câteva ocazii, în a doua repriză a fost o fază fixă, am luat gol și s-a ruinat totul. 

Sunt fără cuvinte, cu toții suntem vinovați, mai puțin cei care au făcut tot posibilul ca această echipă să rămână în Liga 1 de anul trecut. Mă refer la suporterii care au contribuit cu bani, persoanele de lângă echipă care au contribuit, cei care s-au ocupat de reorganizarea clubului. 

Ei au făcut tot ce au depins de ei, noi jucătorii nu ne-am ridicat la nivelul așteptat și cred că acum în al 12-lea ceas ar trebui să ne trezim și să câștigăm meciurile care ne-au mai rămas și barajul, care e cel mai important”, a declarat Gabi Torje la Look Sport.

Gabi Torje: „Dacă nu am vrea să jucăm, nu am mai fi aici”

Torje a vorbit și despre tensiunea dintre jucători și suporteri, care au avut o nouă ieșire nervoasă la adresa echipei, după eșecul de la Mioveni.

„Sunt supărați ca de fiecare dată, este normal. Este normal să ne critice, dar nu ne convine când se nimeresc unul sau doi care ne înjură în față, ca și cum noi nu am vrea să jucăm. Îmi pare rău pentru majoritatea suporterilor care vin să ne susțină, dar sunt unii care vin și ne înjură în asemenea hal, eu personal nu îi înțeleg. 

Și eu sunt suporter, mă uit la meciurile lui Dinamo, dar nu am înjurat nicioadată jucătorii în halul în care unii dintre ei o fac. Dacă nu am vrea să jucăm, nu am mai fi aici, ar fi foarte ușor să plecăm acum, la greu”, a mai precizat mijlocașul.

Citește alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.