Liga 1

MM Stoica a aflat ce mutare pregătește Dan Petrescu pentru CFR - FCSB: „Va fi o minune să câștigăm!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a prefațat derby-ul cu CFR Cluj de duminică (20:30), contând pentru etapa #5 din play-off.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 aprilie 2022

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a prefațat derby-ul cu CFR Cluj de duminică (20:30), contând pentru etapa #5 din play-off.

„Nu mai avem nicio șansă la titlu dacă nu câștigăm, indiscutabil! Chiar dacă vom câștiga, CFR tot favorită rămâne”, a declarat MM la Orange Sport.

Mihai Stoica, despre CFR Cluj - FCSB: „Va fi o minune să câștigăm”

Apoi, managerul FCSB a vorbit despre factorul decisiv Dan Petrescu: „Noi n-am bătut niciodată CFR cu Petrescu antrenor într-un meci care să conteze. Consider că CFR are avansul pe care îl are în principal datorită lui Dan Petrescu. El a adus jucătorii, el îi antrenează, ei au făcut împreună puncte”.

Amintind de delegarea arbitrului Istvan Kovacs, Stoica a încheiat pe un ton pesimist: „Mai e și Kovacs la centru, ar fi o minune dacă vom câștiga!”. „Centralul” din Carei a fost acuzat în mai multe rânduri de roș-albaștri că îi dezavantajează.

Mihai Stoica: „Avem informații că va apăra Bălgrădean”

MM a surprins când a anunțat că are informații despre o alegere pe care Dan Petrescu o va lua pentru partida cu FCSB de la finalul săptămânii: „Am înțeles că va apăra Bălgrădean, nu Hindrich, avem și noi informații. Asta înseamnă și că va juca Petrila, pentru a bifa regula U21”.

Gafeur la primul gol cu CSU Craiova (2-3), Hindrich ar putea fi înlocuit între buturi de Bălgrădean, spune MM, care nu a mai apărat din 5 februarie, tot de la un joc cu Universitatea Craiova (1-1).

Pare mai vulnerabilă decât în anii trecuți CFR, pierde puncte în ultimele minute cum nu se întâmpla în trecut. E adevărat, dar nici noi nu cred că suntem la un nivel superior față de campionatul trecut, deși am făcut mai multe puncte
Mihai Stoica, manager FCSB

VIDEO / Ioan Ovidiu Sabău: „FCSB are nevoie de un antrenor cu autoritate și personalitate”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.