Liga 1

Dan Petrescu, după atacurile lui Becali: „Nici nu știam cine e arbitru. Dacă îmi arătați asta, plec de la Cluj!”

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, a prefațat derby-ul de duminică cu FCSB.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  sâmbătă, 16 aprilie 2022

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, a prefațat derby-ul de duminică cu FCSB. 

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro

Cu 6 etape rămase de disputat în play-off, CFR Cluj are un avans de 5 puncte față de FCSB. Dan Petrescu e de părere că lupta se va da până în ultima etapă, indiferent de rezultatul din derby-ul de duminică. 

VIDEO Dan Petrescu, înainte de CFR - FCSB: „Nu e un meci decisiv”

>

„Este un meci foarte important pentru ambele echipe, unul în care s-au vândut toate biletele, lucru foarte rar la Cluj, dar în opinia mea nu este un meci decisiv, nu este finala Cupei sau finala Champions League. După meciul ăsta nu se știe nimic. 

Dacă vor câștiga ei, se reia lupta aproape de la zero. E clar, toți ne dorim un rezultat pozitiv, dar va fi un meci cu intensitate maximă. Sper ca fanii să fie alături de noi. Va fi ceva intens. Presiune este pe ambele echipe. Când ești antrenor la CFR sau FCSB tot timpul ai presiune”, a spus Dan Petrescu, în deschiderea conferinței. 

Dan Petrescu: „Nici nu știam cine arbitrează”

Gigi Becali a pus presiune pe „centralul” Istvan Kovacs. Dan Petrescu susține că nu știa numele arbitrului înaintea conferinței de presă. 

„Nu știu despre ce e vorba. Nici nu știam cine arbitrează, nu am citit presa. Sunt speculații. La noi se scrie, în alte țări nu prea se vorbește despre așa ceva. 

CFR nu a mai avut un arbitraj pro de 7 luni, de când am revenit eu. Au fost greșeli împotriva noastră, nu am făcut scandal, nu am făcut gălăgie. Important e rezultatul din teren. Sper ca rezultatul să nu fie influențat de arbitru. 

Nu țin minte să fi ajutat CFR. Dacă îmi aduceți aminte un meci, unul în care eram un antrenor... Dacă într-un meci cu mine antrenor ne-a ajutat Kovacs, eu plec de aici și mă las. Nu a fost!”, a comentat Petrescu. 

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.