Liga 1

Doi dinamoviști, făcuți praf după meciul cu Mioveni: „Și-a tras maleta, parcă erau -10° C” / „Așa fundaș n-am mai văzut în Liga 1”

+16 Foto
Vasile Miriuță (53 de ani) ironizează lotul pe care Dinamo îl are la dispoziție în acest moment.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 aprilie 2022

Vasile Miriuță (53 de ani) ironizează lotul pe care Dinamo îl are la dispoziție în acest moment.

Dinamo a fost învinsă duminică la Mioveni, scor 0-2, la finalul unei prestații extrem de modeste. Vasile Miriuță, fost antrenor al „câinilor”, în prezent oficial la Baia Mare, a criticat calitatea elevilor lui Dusan Uhrin.

Vasile Miriuță râde de dinamoviști: „Îi schimbam în minutul 15”

„Eu cred că a fost cald și la Mioveni. Păi l-am văzut pe băiatul ăsta, pe Vlad Morar, că avea maletă, mai trebuia să-i dau mănușile de la mine de acasă, la 23 de grade.

Băi băiatule, tu joci la Dinamo București! Echipa asta trebuie să se salveze. El se plimba pe teren. Și-a tras maleta aia, de parcă erau minus 10 grade afară. Îl schimbam în minutul 15. Mai sunt și alții.

Se aduc jucători de afară, nu numai la Dinamo, care nu au valoare. L-ați văzut pe Igor Jovanovic ăsta cât e de lent? A avut la o fază trei metri avans de Rusu și l-a ajuns Rusu. E inadmisibil.

Așa fundaș central eu n-am văzut în Divizia A. Cine l-a adus la Dinamo? El îl certa pe Stoican, că e slab antrenor. Păi stai puțin, băi, băiatule, că tu ai două viteze, încet și rezemat de gard și îl cerți pe Stoican”, a spus Vasile Miriuță, la Look Sport

VIDEO EXCLUSIV Ion Țiriac: „Cum să ajut Dinamo?! Mă doare rău de tot!”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.