Liga 1

Moment rar! Reghecampf, scuze pentru „centralul” Popa: „O fază de amatori din partea mea. O să mă pedepsesc singur” + Aplaudat în direct

+18 Foto
CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Farul Constanța, scor 3-0. Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul oltenilor, spune că elevii lui au început să pună în practică exact ce le cere la antrenamente.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 April 2022

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Farul Constanța, scor 3-0. Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul oltenilor, spune că elevii lui au început să pună în practică exact ce le cere la antrenamente. 

Eliminat în debutul primei reprize, Reghecampf a urmărit restul meciului de la tribuna oficială, alături de oficialii clubului oltean, printre care și președintele Marian Copilu. Antrenorul a avut astfel o viziune de ansamblu și a remarcat mai multe lucruri pozitive. 

Reghecampf, după Farul - CS Universitatea Craiova 0-3

„Sunt foarte fericit. Veneam după două meciuri câștigate, cu FCSB și CFR. M-am gândit toată săptămâna și am încercat să-i motivez, să intrăm cu același devotament. Am câștigat la o diferență foarte mare, din păcate am și ratat foarte multe ocazii. Suntem mulțumiți. 

Sunt bucuros că a intrat Valerică Găman, jucătorii de pe bancă au intrat bine. Marko (n.r. Jovan Markovic) traversează o perioadă foarte bună. Când a venit de la naționala de tineret a fost puțin bolnav, acum și-a revenit. Am hotărât să îl lăsăm și pe Elvir Koljic să revină la nivelul primei echipe. Avem 16-17 jucători pregătiți și e important. 

Au calitate, sunt buni, lucrăm mult la ceea ce înseamnă mentalitate. Înțeleg că orice joc se câștigă prin muncă, printr-o abordare mult mai agresivă, să fim mai puternici în contacte”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Orange Sport. 

Reghecampf, scuze în direct pentru arbitrul Cătălin Popa

În minutul 49, Reghecampf a văzut două cartonașe galbene din partea „centralului” Cătălin Popa. Antrenorul lui CSU a comentat momentul: „O fază de amatori din partea mea. La 3-0, fault pentru noi, i-am reproșat faza de dinainte, când în loc să ne dea mingea, a lasat avantaj. 

Îmi cer scuze în fața lu Cătălin, este un arbitru cu experiență, știe cum să gestioneze astfel de momente. E o fază de amatori din partea mea. Mă pedepsesc singur, probabil. Îmi găsesc eu o pedeapsă”.

Aplaudat în direct!

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, l-a aplaudat în direct la Orange Sport pe Reghecampf, după ce antrenorul și-a prezentat scuzele față de „centralul” Cătălin Popa: „Dacă știi să te autoevaluezi, e mare lucru. Atitudinea lui va îndulci un pic și raportul arbitrului, așa cred”.

A avut o reacție de domn și de antrenor responsabil când a dat această declarație. Nu știu dacă mai vezi la cineva. M-a lăsat mască și pe mine. Și eu vin din antrenorat. Când faceam așa ceva, nu prea mă scuzam 
- Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova, la Fotbal Club, pe Digisport

A fost un atac neinspirat al lui Petre. Cu siguranță nici el nu avea nevoie de asta. Sper să nu fie o problemă pentru Mirko și să îl avem la următoarea partidă. Mateiu are o problemă la gamba piciorului drept. Avem câțiva jucători care ar trebui să se odihnească, dar vom alinia un 11 competitiv și vom încerca să câștigăm meciul următor
- Laurențiu Reghecampf, despre faultul lui Adi Petre asupra lui Pigliacelli

Cele mai tari imagini din Farul - CSU Craiova

Cum stau Farul și CSU Craiova în clasament

Citește și alte știri din liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.