Formula 1

Un fost campion mondial e convins: „Hamilton se va gândi să plece de la Mercedes”

Lewis Hamilton (Mercedes)/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 aprilie 2022

Mika Hakkinen (53 de ani), fostul dublu campion mondial în formula 1, a analizat situația lui Lewis Hamilton, care a terminat pe locul 4 în Marele Premiu al Australiei, sub colegul său de la Mercedes, George Russel, care a ocupat a treia treaptă a podiumului.

Fostul pilot finlandez consideră că va fi un sezon dificil pentru Hamilton, deoarece Russel nu se va mulțumi cu rolul secundar în echipa Mercedes.

Mika Hakkinen: „Hamilton se va gândi să schimbe echipa”

„E o situație grea pentru Lewis, asta e evident. Russel nu s-a dus la Mercedes pentru a fi numărul doi. S-a dus acolo să dea ce are mai bun și să devină campion mondial. Nu va da înapoi. Sunt sigur că Lewis e supărat pentru ce s-a întâmplat în Australia. E dificil să fii bătut de George. Mă tem că va fi un sezon dificil pentru Lewis.

Deja e greu pentru Mercedes, dar mai ales pentru Lewis. George vine de la o echipă mică (n.r. - Williams), unde a avut câteva rezultate bune în calificări, dar nu și în curse. Tot acest succes cu Mercedes este ceva nou pentru el. Pentru Lewis, este un dezastru.

Mă întreb cum se comportă Hamilton cu colegii lui. Sunt sigur că are o stare generală proastă. În aceste situații, piloții se gândesc să-și schimbe echipa. Este la Mercedes de mulți ani și a câștigat multe titluri mondiale (n.r. - 7). Acum, că lucrurile nu mai merg bine, se va gândi să schimbe echipa”, a declarat Mika Hakkinen, potrivit Marca. 

CITEŞTE ŞI: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.