Liga 1

Ce l-a deranjat cel mai tare pe Gică Hagi în meciul cu CS Universitatea Craiova: „E incredibil, nu-mi explic!”

+18 Foto
Gheorghe Hagi, 57 de ani, managerul Farului, a acuzat după eșecul dur suferit cu CSU Craiova, 0-3, lipsa duelurilor aeriene câștigate de jucătorii săi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 aprilie 2022

Gheorghe Hagi, 57 de ani, managerul Farului, a acuzat după eșecul dur suferit cu CSU Craiova, 0-3, faptul că jucătorii săi n-au putut să se impună în prea multe dueluri aeriene.

Universitatea Craiova a deschis scorul la Ovidiu dintr-un corner „tranșat” de Jovan Markovic, care a plasat mingea la colțul lung. 

VIDEO / Gică Hagi, după Farul - CSU Craiova 0-3: „E incredibil ce pățim la fazele fixe”

>

„Primul gol l-am luat foarte ușor, la o fază fixă. Cel care era în marcaj trebuia să stea în marcaj cu omul. Deja le-am spus jucătorilor că trebuie să câștigi mingea la fazele fixe, că faci zonă sau marcaj nu contează. 

N-am dat cu capul noi la nicio fază fixă pe care am avut-o în atac! Nu pot să-mi explic! Și cred că suntem echipa din campionat care își creează cele mai multe faze fixe, trebuie să dăm goluri multe. Noi la faze fixe... Când e defensiv, stăm cu inima mică, trebuie să punem toată echipa în careu. 

E incredibil! Pentru că lucrăm la antrenamente. Numai cei de la Craiova au dat cu capul, noi stăteam și ne uitam. Trebuie să schimbăm ceva”, a spus Hagi.

58% din duelurile aerieneau fost câștigate aseară de jucătorii de la Universitatea Craiova

FOTO / Cele mai tari imagini din meciul Farul - Universitatea Craiova 0-3

Mai multe știri după Farul - CSU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.