Liga 1

Un fost internațional îl compară pe Markovic cu Ronaldo brazilianul: „Și el avea 6-7 kilograme în plus când s-a dus la Real Madrid”

Jovan Markovic/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 aprilie 2022

Gică Craioveanu (54 de ani), fostul internațional român și jucător al Universității Craiova, a analizat prestația oltenilor din partida cu Farul, câștigată cu 3-0.

Fostul atacant a rămas impresionat de jocul elevilor lui Reghecampf și l-a lăudat pe Jovan Markovic, autorul unei „duble” împotriva constănțenilor. După cele două reușite împotriva Farului, atacantul Craiovei a ajuns la borna de 12 goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

Gică Craioveanu: „Markovic dă randament așa, dar poate ar fi bine să mai slăbească”

„M-a încântat  (n.r. - victoria Craiovei cu Farul), am jucat foarte bine pe contraatac. Reghe a ales cea mai bună formulă. Echipa nu dă multe șanse adversarilor să marcheze, iar calitatea jucătorilor din față face diferența”, a spus Craioveanu la Pro Arena.

Întrebat dacă Markovic ar da un randament mai bun dacă ar slăbi câteva kilograme, fostul internațional a comparat situația atacantului Craiovei cu cea a lui Ronaldo Nazario, fostul câștigător al Balonului de Aur. „Ronaldo când s-a dus la Real Madrid avea 6-7 kilograme in plus. 

Markovic dă randament așa, dar poate ar fi bine să mai slăbească. Își creează multe spații, a crescut foarte mult. Îl avem și pe Baiaram, pe Câmpanu. Și Ivan a crescut foarte mult. Noi nu în atac avem probleme, în apărare stăm mai rău. Și Crețu parcă a crescut mult la mijloc. 

Mie îmi place, echipa joacă foarte foarte bine, contează și maniera in care obții rezultate. Sper la un egal între CFR și FCSB. Eu cred ă noi putem câștiga la Cluj, dar sunt multe puncte diferență, nu știu dacă suntem capabili să recuperăm”, a mai spus Gică Craioveanu, conform sursei menționate.

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.