Liga 1

Câți fani va avea FCSB cu CFR Cluj: „S-au dat toate biletele”

Gheorghe Mustață, liderul fanilor FCSB, a anunțat că roș-albaștrii vor fi susținuți, oficial, de 820 de spectatori în deplasarea cu CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 aprilie 2022

Gheorghe Mustață, liderul fanilor FCSB, a anunțat că roș-albaștrii vor fi susținuți, oficial, de 820 de spectatori în deplasarea cu CFR Cluj. Nu e exclus ca unele dintre tichetele rezervate gazdelor să fi fost achiziționate tot de către fanii vicecampioanei.

  • CFR Cluj - FCSB, derby-ul etapei #5 din play-off, se dispută azi, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Look Sport+.

„Am plecat în jur de 350 din București, am primit foarte multe solicitări din țară și din diaspora, cei din diaspora vin organizați, mi-au cerut în jur de 120 de bilete. Avem 820 de bilete, 820 de bilete s-au dat”, a declarat Gheorghe Mustață la PRO Arena.

Paradox pentru CFR Cluj » Gruia se umple doar cu FCSB

CFR Cluj a anunțat sold out pentru meciul cu FCSB, clubul roș-albastru fiind de fiecare dată în ultimii 5-6 ani cel care stabilește recordul de asistență în Liga 1 la meciurile de acasă ale ardelenilor

La Cluj vine FCSB, iar un meci împotriva clubului patronat de Gigi Becali înseamnă pentru CFR o rețetă financiară foarte bună din bilete. Campioana a anunțat că a vândut deja toate cele 18.000 de tichete disponibile pentru această confruntare și va fi al 6-lea sezon consecutiv în care recordul de asistență de pe teren propriu al ardelenilor e stabilit la o confruntare cu FCSB.

Chiar și în ultimul sezon înainte de ieșirea din insolvență, când echipa n-a contat în lupta pentru titlul de campioană, nivelul cel mai mare de spectatori în Gruia a fost înregistrat tot cu roș-albaștrii, nu mai puțin de 15.000.

Cu cine a avut CFR cei mai mulți spectatori în ultimii ani:

VIDEO / Tot ce trebuie să știi înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.