Campionate

Răzvan Marin, lăudat în Italia: „A reușit o operă de artă. Le-ar prinde bine multor granzi din Serie A”

Răzvan Marin// Foto-IMAGO

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 17 aprilie 2022

Răzvan Marin (25 de ani) a primit elogii în Gazzetta dello Sport pentru centrarea de la golul decisiv al lui Cagliari, la 1-0 cu Sassuolo. A luat nota 7,5 și a fost ales omul meciului.

Fără gol în actualul campionat, Răzvan Marin e în creștere de formă și a decis victoria esențială cu Sassuolo (1-0). Mijlocașul lui Cagliari l-a servit perfect pe Deiola și a fost ales omul meciului de Gazzetta dello Sport, care i-a apreciat evoluția cu 7,5, cea mai mare notă primită în acest sezon!

„Răzvan Marin, în format «maxi» e devastator”

„Partidă de nivel internaţional. A fost peste tot pe teren și l-a anulat pe Maxime Lopez. A tras echipa după el și ar prinde bine multor granzi din Serie A. Când joacă în format «maxi», e devastator! Mai întâi a folosit șutul și Consigli a scos, apoi, dalta și clasa, reușind un assist de maestru. Centrarea de la gol este o operă de artă. Plus o pasă extraordinară pentru João Pedro”, a scris cotidianul roz. 

„Tricolorul” a ajuns la șase pase decisive (una și etapa trecută, cu Juventus) în 31 de meciuri, egalându-și performanța din primul campionat în Sardinia.

„Vlad Chiricheș, prestație opacă”

Dincolo, Vlad Chiricheș a avut destule probleme, evoluând în media slabă (nota 5) a echipei. „În suferință în fața curselor continue în viteză ale lui João Pedro, care l-a depășit în dese ocazii”, l-a caracterizat Gazzetta dello Sport. 

„O prestație opacă. Prea multe ezitări și greșeli, nu s-a văzut nici în faza de construcție în preajma propriului careu”, a remarcat Tuttomercatoweb.com.

VIDEO. Rezumat Cagliari vs. Sassuolo (1-0)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.