Campionate

Imagini groaznice în Premier League! » I-a rupt piciorul adversarului, apoi s-a prăbușit în lacrimi

+15 Foto
Ashley Westwood (32 de ani), mijlocașul lui Burnley, și-a rupt piciorul în prima repriză a meciului cu West Ham, din runda cu numărul 33 de Premier League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 aprilie 2022

Ashley Westwood (32 de ani), mijlocașul lui Burnley, a suferit o fractură a piciorului drept în prima repriză a meciului de pe teren propriu cu West Ham (1-1 final), din runda cu numărul 33 de Premier League. 

În minutul 24 al partidei dintre West Ham și Burnley, la scorul de 0-0, Westwood a făcut o preluare lungă în jumătatea adversă. A încercat să transmită mingea către un coleg prin intermediul unei alunecări. 

Dusan Vlasic, mijlocașul lui West Ham, a venit în viteză și a căzut, involuntar, peste piciorul drept al lui Westwood. Contactul a părut unul firesc, arbitrul lăsând jocul să meargă.

Accidentare groaznică în West Ham - Burnley

Fotbalistul lovit a înțeles imediat că glezna lui era complet răsucită și a făcut semne disperate către echipele medicale. 

Vlasic, cel care l-a lovit, a fost al doilea care a sesizat gravitatea accidentării. Și-a pus mâinile la ochi, s-a prăbușit în genunchi și a început să plângă. A mers apoi să își prezinte scuzele.

 Meciul a fost întrerupt timp de aproximativ 5 minute, timp în care medicii au încercat să fixeze piciorul lui Westwood.

Clasamentul live din Premier League

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.