Liga 1

Finală pe teren, spectacol în tribune la CFR Cluj - FCSB » Mesajul afișat de ultrașii roș-albaștrilor

+24 Foto
Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Cristi Preda (foto), Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  duminică, 17 aprilie 2022

CFR CLUJ - FCSB. 16.000 de oameni au fost prezenți în Gruia la CFR - FCSB. Biletele au fost vândute cu 3 zile înainte de meci, eveniment rar la Cluj.

Cel mai așteptat meci al sezonului, cele mai valoroase echipe ale campionatului s-au înfruntat  într-o atmosferă tot mai rară pe stadioanele din România

Interesul a fost uriaș, conducerea gazdelor a anunțat de câteva zile că biletele au fost epuizate, iar așteptările erau mari. Cu mai mult de două ore înainte de startul meciului, suporterii au început să sosească în Gruia. 

Mașini de Mureș, Satu Mare, Timișoara sau Arad au luat cu asalt Clujul. Fani vopsiți pe față, fulare de toate felurile, zâmbete și pasiuni de toate vârstele. Iz de Vest. În stadion, simpatii împărțite. CFR a avut majoritatea, FCSB a primit o susținere pe măsură, mult peste sectorul ocupat în mod obișnuit de ultrașii sosiți de la București.

Peluza Nord: „Un singur scop, titlul 27”

Cumva de așteptat. Și Dinamo, și FCSB, când vin în Gruia, tribunele împart simpatia. „Un singur scop, titlul 27” a fost mesajul afișat de ultrașii oaspeților. Răspunsul pe măsură. 

>

Deja celebrul tropăit din tribuna metalică, un sunet ce imită perfect mersul trenului, îi obligă pe cfr-iști la luptă. O luptă cât pentru un titlu. Al 5-lea pentru ardeleni în ultimii 5 ani. Hegemonia anunțată cândva de MM Stoica a prins gustul Ardealului

Per total, o atmosferă demnă de miza din teren și o urmă de interes pentru fotbal într-o perioadă săracă pentru fenomen.

VIDEO Lucian Goian, declarații înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.