Liga 1

CFR Cluj - FCSB 0-1. Diagnosticul primit de Olaru la spital, după intrarea grosolană a lui Susic

+13 Foto
Mateo Susic (31 de ani), fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj, a văzut cartonașul roșu în minutul 43 al meciului cu FCSB, pentru un fault comis asupra lui Darius Olaru (24 de ani).

Articol de Vlad Nedelea  —  duminică, 17 aprilie 2022

Mateo Susic (31 de ani), fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj, a văzut cartonașul roșu în minutul 43 al meciului cu FCSB (0-1), pentru un fault grosolan comis asupra lui Darius Olaru (24 de ani). Mijlocașul oaspeților a fost transportat de urgență la spital. 

UPDATE 22:55 Diagnosticul primit de Darius Olaru la spital, după CFR Cluj - FCSB 0-1

Toni Petrea, tehnicianul roș-albaștrilor, a adus ultimele informații despre starea lui Darius Olaru, fotbalistul care a ajuns direct la spital după faultul lui Susic din prima repriză.

„Olaru a fost la spital, i s-a făcut o radiografie. Se pare că nu e fractură, ci mai degrabă o contuzie. Când a ieșit, a spus că nu-și simțea piciorul. Ne-am speriat, credeam că e vorba de fractură, dar nu cred că se pune problema de așa ceva”, a spus Toni Petrea, la microfonul Orange Sport.

Știrea inițială

Prima repriză a derby-ului din Gruia nu a avut un ritm grozav, nici ocazii de gol, dar a fost extrem de încrâncenată. Istvan Kovacs a controlat bine ostilitățile. În minutul 43, a fost obligat să scoată din buzunar cartonașul roșu.

Mateo Susic, eliminat în CFR Cluj - FCSB

Mateo Susic a încercat să oprească o acțiune ofensivă declanșată de Darius Olaru. Fundașul din Bosnia a avut o intrare grosolană, cu talpa pe tibia dreaptă a adversarului, de sus în jos, coborând apoi și spre gleznă.

Excelent plasat, Kovacs l-a eliminat fără să stea pe gânduri, o decizie justificată de duritatea faultului. 

Darius Olaru s-a resimțit. Nu a putut să pună piciorul drept în pământ și a fost scos afară pe brațe, de echipa medicală. Internaționalul nu a mai putut continua și a fost înlocuit cu Malcom Edjouma. 

Din informațiile GSP.ro, Olaru a fost transportat de urgență la spital. 

VIDEO Cele mai importante informații înainte de CFR Cluj - FCSB

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.