Liga 2

George Ogăraru, ironizat de fostul antrenor de la Ajax după ultima postare de pe Facebook » Cum a răspuns românul

George Ogăraru // foto: Facebook @ George Ogararu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 aprilie 2022

George Ogăraru (42 de ani), antrenor coordonator la Academia CSA Steaua, a lăudat pe contul său de Facebook unul dintre juniorii U19 ai „militarilor”, despre care scrie că a alergat peste 12,5 kilometri la cel mai recent meci. Un fost consilier și antrenor de la Academia Ajax i-a răspuns.

George Ogăraru, pe care clubul Armatei îl prezintă drept „antrenor coordonator cu atribuții de director tehnic” în cadrul Academiei, a scris o postare pe contul personal de Facebook despre Teodor Erhan, un mijlocaș în vârstă de 18 ani care evoluează pentru echipa U19 a Stelei.

George Ogăraru laudă un jucător de la juniorii Stelei, iar un fost antrenor de la Academia Ajax îi răspunde 

Ogăraru îl felicită pe tânărul jucător pentru efortul fizic depus în Liga Elitelor U19, unde ar „parcurge în medie 12 kilometri pe meci”:

La postarea lui Ogăraru a răspuns Eddie van Schaick, fost consilier și antrenor la Academia lui Ajax Amsterdam, club pentru care Ogăraru a evoluat între 2006 și 2010.

Mingea trebuie să circule, nu jucătorul”, a scris olandezul, în limba engleză. Ogăraru i-a răspuns prompt: „Ei bine, Ed, la nivelul de top e nevoie de ambele”.

CSA Steaua ocupă locul 6 din 6 în play-off-ul seriei de Est a Ligii Elitelor U19, cu două egaluri și 7 înfrângeri în 9 meciuri, golaveraj 10:21. Duminică, Farul a învins clubul Armatei la limită, 2-1, într-un meci disputat pe terenul 4 din Complexul Sportiv Ghencea.

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.