Liga 1

Concluziile lui Ciprian Marica după CFR Cluj - FCSB: „Nu mi-a plăcut ce a făcut Dan Petrescu, a căutat un refugiu”

+24 Foto
Ciprian Marica // foto: Facebook @ Ciprian Marica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 aprilie 2022

Ciprian Marica (36 de ani), acționar la Farul, a analizat victoria celor de la FCSB, 1-0 cu CFR Cluj, care a relansat lupta la titlu în Liga 1.

Marica, fost atacant la FCSB, s-a declarat plăcut surprins de deznodământul meciului din Gruia și a pus sub semnul întrebării capacitatea fizică a jucătorilor lui CFR Cluj.

Pe deasupra, Marica nu a „gustat” discursul lui Dan Petrescu de la finalul meciului. „Bursucul” a acuzat dur arbitrajul lui Istvan Kovacs, care l-a eliminat pe Mateo Susic, fundașul dreapta al ardelenilor, în finalul primei reprize.

Ciprian Marica, după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Perioada următoare va fi un test pentru Petrescu”

„Consideram că e jucat campionatul, mi-a plăcut surpriza de aseară. Antijocul făcut de CFR nu este singular, am văzut și în Champions League la Simeone un stil de joc la fel de închis, cu 3 reprize în care a jucat cu șase pe linia de fund deși avea nevoie de victorie în retur.

Tind să îi dau dreptate lui Tănase, copiii nu mai sunt copii, se luptau cu cei de la CFR și câștigau duelurile unu la unu. FCSB nu a câștigat întâmplător, are un joc solid.

Per total CFR-ul nu a arătat bine. Frânarea jocului și tragerile de timp le puteam înțelege, dar ele dau o notă de echipă care nu are suficient suflu, ei îi dominau fizic pe cei de la FCSB până ieri.

E greu să schimbi stilul de joc atât timp cât ai avut succes așa, dacă nu o să îi mai meargă poate va gândi altceva. Perioada următoare va fi un test pentru Petrescu pe care trebuie să îl depășească”, a declarat Marica la Realitatea Sportivă.

Ciprian Marica: „Dan Petrescu găsește un refugiu”

„Se spunea că dacă nu câștigă campionatul, CFR ar putea să nu mai poată continua. Că este o echipă care trăiește prin oamenii politici care sunt angrenați în jurul echipei. Se simte în jocul echipei, se vede că nu mai poate câștiga detașat, abordarea a fost una temătoare, nu a mai făcut presing în treimea adversă, jucătorii s-au simțit slabi.

Dan Petrescu a simțit lucrul ăsta, nu mi-a plăcut că a dat vina pe arbitru, dar aseară chiar nu a fost cazul, am văzut un Kovacs sigur pe el, deciziile mi s-au părut acoperite, nu am mai văzut de mult un arbitru aflat în asentimentul meu.

Mi se pare că găsește un refugiu, nu așa trebuie să reacționeze un antrenor. Nu trebuie să găsești scuze, un vinovat, e cazul să spui că au fost mai buni, nu mai câștigaseră de 8 ani la Cluj. Asta ar fi fost fair-play”, a concluzionat fostul atacant.

Cu 5 etape înainte de finalul play-off-ului, CFR Cluj este lider, cu 45 de puncte. FCSB, echipa de pe locul 2, are 43. Cele două sunt urmărite îndeaproape de CSU Craiova, cu 39 de puncte în vistierie.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.