Liga 1

Detaliul care a decis derby-ul » De ce avea CFR Cluj doar 8 jucători de câmp în momentul golului marcat de Tavi Popescu

+24 Foto
FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 aprilie 2022

FCSB s-a impus în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0. Reușita lui Octavian Popescu din meciul de duminică a venit într-un moment în care campioana evolua în inferioritate, însă la acea fază, ardelenii aveau chiar doi oameni mai puțin pe teren!

În afara lui Susici, eliminat de Kovacs în finalul primei reprize, nici Petrila nu era pe gazon pe construcția acelui atac al oaspeților. Cu câteva zeci de secunde mai devreme, Petrila fusese implicat într-un duel cu Crețu, în careul FCSB-ului. 

CFR Cluj, în dublă inferioritate la golul lui Tavi Popescu

El și-a faultat adversarul, după care, fiind la pământ, peste el a căzut involuntar Târnovanu. Petrila a acuzat accidentarea, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după care a fost scos pe margine. În acel moment, CFR a jucat în numai 8 jucători de câmp, 

Tavi Popescu l-a eliminat din joc și pe Bordeianu, care îi ieșise în întâmpinare, după care mingea șutată a fost deviată de Graovac în gol.

FOTO: Captură @Digi Sport 1

FCSB e în pericol de suspendare!

Cartonașele galbene s-au șters la startul play-off-ului și se va păstra ritmul de suspendare din timpul sezonului regulat: fiecare fotbalist va sta după ce va acumula 4 avertismente, apoi la alte 3. 

Din acest punct de vedere, FCSB e extrem de expusă în comparație cu rivala sa. Are deja doi jucători, ambii foarte importanți, la distanță doar de un cartonaș galben de a a fi suspendați. Tănase și Octavian Popescu au fost avertizați în derby-ul cu CFR și au, fiecare, câte 3. La clujeni nu e nimeni în această situație. 

Dan Petrescu, nemulțumit după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Nu înțeleg cum poți da cartonaș roșu într-un asemenea moment!”

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.