Liga 2

Erik Lincar, furibund la adresa propriilor fani: „Să mă înjure! Azi n-au putut să vină la joc?”

+13 Foto
FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 aprilie 2022

U Cluj a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 3-1, în runda cu numărul 5 a play-off-ului din Liga 2. Erik Lincar (43 de ani), antrenorul „șepcilor roșii”, este supărat pe fanii formației sale. 

Lincar este nemulțumit de numărul fanilor prezenți în tribună la meciul de astăzi, cu Concordia Chiajna, mai puțin de 3.000. El dă exemplul rivalei Petrolul, care a umplut stadionul la meciul direct din play-off. 

Erik Lincar îi ceartă pe suporterii lui U Cluj

„Să mă înjure suporterii, dar să vină la stadion. Toată lumea zice că suntem 50.000 - 100.000 de fani ai lui U Cluj. Astăzi n-au putut să vină la joc? 

OK, îmi asum să mă înjure când nu merge jocul. Dar eu îmi doresc să promovez. Ei își doresc? Să avem și noi 15-20.000 de oameni la stadion la meciurile următoare, cum a fost la Ploiești în play-off.

Oameni buni, câștigăm cele 3 meciuri de acasă, avem șansa să promovăm direct. Ne dorim? Eu îmi doresc! Jucătorii își doresc. Voi? Deși suntem criticați, suntem numiți mercenari, dar noi ne dorim și suntem mai aproape ca niciodată”, a spus Erik Lincar, potrivit Look Sport. 

O înfrângere pe care puteam să o evităm, dacă am fi evitat acea eroare apărută atât de devreme. Am deschis scorul, dar când joci cu portar sub media de vârstă se poate întâmpla și asta. Eu sunt adeptul încurajărilor, nu pot să critic un jucător pentru o astfel de eroare. Trebuie să ne ajutăm unii pe alții, și cei care greșim, și cei care facem lucruri bune. Facem parte dintr-o echipă, nu e ușor să te ridici dintr-o astfel de situație.
- Ianis Zicu, antrenor Concordia

Citește și alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.