Liga 1

Mihai Stoica îl ironizează pe Dan Petrescu: „Chiar nu-i zice nimeni cum e corect? Pe el îl strigă Petlescu?”

+24 Foto
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a ironizat modul în care s-a exprimat Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR, după eșecul suferit în derby, scor 0-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 April 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a ironizat modul în care s-a exprimat Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR, după eșecul suferit în derby, scor 0-1. 

Dan Petrescu l-a găsit vinovat pe Istvan Kovacs pentru eșecul din Gruia. L-a criticat pe „central” în conferința de presă, dar a pronunțat de fiecare dată greșit: „albitru”, în loc de arbitru. Mihai Stoica a taxat gafa. 

Mihai Stoica râde de Dan Petrescu: „Chiar nu îi zice nimeni că se face de râs?

„Chiar nimeni nu poate să îi spună că se zice arbitru, nu «albitru»? Lui îi zice cineva «Petlescu»? Își bate joc de limba română! 

El omite că Olaru a plecat cu salvarea la spital. A fost un fotbalist mare, dar ajunge să se facă de râs cu astfel de declarații. Este jenant ce face! 

Cum să zici că «albitrul» a stricat meciul, când noi eram disperați că băiatul ar putea avea probleme mari? 

Să zici apoi că «Petrilă», cum îi zice el lui Petrila, scapă singur cu portarul... Bine, într-adevăr, poate «Petrilă» o fi scăpat singur cu portarul, dar Petrila sigur nu”. a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

VIDEO Dan Petrescu, nemulțumit după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Nu înțeleg cum poți da cartonaș roșu într-un asemenea moment!”

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB 0-1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.