Liga 1

Antrenorul lui Gaz Metan a confirmat inevitabilul: „Echipa se desființează!” + Puștii medieșeni, la pământ: „Vreau să uit ziua asta”

+15 Foto
Dragoș Iancu / FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 18 April 2022

Rapid a făcut scorul campionatului cu Gaz Metan, scor 8-0. Flavius Boroncoi (45 de ani), antrenorul medieșenilor, așteaptă desființarea echipei.

Gaz Metan s-a prezentat cu o echipă de puști pe Giulești și a încasat gol după gol. Antrenorul Flavius Boroncoi nu are nicio soluție. 

Gaz Metan Mediaș așteaptă desființarea

„Nu mă interesează scorul, că a fost 3-0 sau 8-0, important este să treacă peste și să se gândească la meciul cu Dinamo. Să ridice capul sus și acolo sigur vom arăta altfel. 

Da, băieții joacă gratis. E normal să vrea să plece la finalul sezonului. Și eu voi pleca, mai mult ca sigur, chiar dacă sunt din Mediaș. Echipa nu poate să mai ajungă nicăieri. Se desființează!”, a spus Flavius Boroncoi, la Orange Sport.

Îți vine să te lași de fotbalul după meciul ăsta. Trebuie să ne gândim la ce urmează. Să iei 8-0... Chiar nu știu ce să mai zic. Suntem foarte supărați. 

Rapid are jucători buni, de națională, s-au urcat peste noi. Nu mai aveam soluții, nu știam unde să mai dăm. Sper să îmi revin și să merg la altă echipă. Nu vreau să îmi amintesc meciul, vreau să îl șterg din mintea mea
- Dragoș Iancu, mijlocaș Gaz Metan

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.