Campionate

Xavi, după eșecul acasă în fața lui Cadiz: „Nu se poate așa ceva!” » Barcelona, coșmar la fel ca în urmă cu 19 ani

+12 Foto
Xavi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 aprilie 2022

Barcelona, locul 2 în La Liga, a fost învinsă pe teren propriu de Cadiz, 0-1, care a urcat pe locul 16 după această victorie.

Pentru Barcelona a fost o săptămână de coșmar, la capătul căreia catalanii au egalat o bornă negativă pe care nu au mai atins-o de 19 ani.

După 2-3 cu Eintracht Frankfurt, în sferturile Europa League, și 1-2 contra lui Cadiz, Barcelona a ajuns la două înfrângeri la rând pe „Camp Nou”, ceea ce nu s-a mai întâmplat din aprilie 2003. Atunci, catalanii pierdeau cu Deportivo La Coruna (2-4) și Juventus (1-2).

Cum a explicat Xavi înfrângerea Barcelonei contra lui Cadiz

La finalul partidei, Xavi, antrenorul Barcelonei, a analizat prestația formației sale și a încercat să găsească explicații pentru înfrângere. 

„Am avut multe ocazii, dar mingea nu a intrat în poartă. Cadiz s-a organizat foarte bine, Am comis erori. Nu am atacat și nici nu ne-am apărat bine. 

Suntem foarte supărați. Am ratat o șansă uriașă de a desprinde în lupta pentru locurile de Champions și pentru a continua în cursa pentru titlu. Aproape că ne-am luat la revedere de la campionat. 

Echipa trebuia să arate mai multă dorință. Nu e vorba de atitudinea jucătorilor, dar aveam nevoie să fim competitivi. Ne-a lipsit dorința. Nu se poate așa ceva! Când jucăm acasă trebuie să arătăm mai mult.

Pentru a juca în sezonul viitor în Champions League trebuie să jucăm cu mai multă determinare și încredere. Trebuie să strângem din dinți, pentru că sunt multe în joc. Ne-au mai rămas 7 finale”, a spus Xavi, citat de Mundo Deportivo.

Clasamentul acum în La Liga: 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.