Formula 1

„Crezi că îl mai poți ajunge pe Leclerc?” » Răspunsul lui Max Verstappen a stârnit hohote de râs

Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 aprilie 2022

Max Verstappen (24 ani), campionul mondial en-titre, fac haz de necaz, după ce a abandonat în două dintre primele trei curse ale acestui sezon de Formula 1.

Sezonul precedent, la finalul Marelui Premiu din Abu Dhabi, olandezul câștiga primul său titlu din carieră și așteptările erau uriașe pentru sezonul 2022. Realitatea este diferite însă pentru pilotul de la Red Bull.

Max Verstappen face haz de necaz după începutul slab de sezon

După 3 Grand Prix-uri desfășurate din totalul de 23, olandezul de la Red Bull Racing se află într-o situație total neașteptată. Verstappen ocupă locul 6 în clasamentul piloților și, mai important, este la 46 de puncte distanță de Charles Leclerc, rivalul de la Ferrari și liderul din clasament.

Întrebat dacă poate reveni în lupta pentru titlu, având în vedere numărul mare de curse din acest sezon, Verstappen a oferit un răspuns amuzant. 

„Da, e un sezon lung, dar la cum stau lucrurile în acest moment, cred că avem nevoie de 45 de curse să revenim. Suntem foarte jos în clasament și de acum înainte trebuie să câștigăm, dar nu suntem cei mai rapizi și nici nu avem cel mai fiabil monopost”, a declarat Max Verstappen pentru publicația The Race.

Citește și alte știri despre Formula 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.