Tenis

Andreea Prisăcariu a răbufnit: „Sunt o vikingă!” » Le-a răspuns celor care i-au criticat aparițiile: „Atâta ură? Sunteți geloși?”

+51 Foto
Andreea Prisăcariu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 aprilie 2022

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 324 WTA) a debutat weekendul trecut în echipa României de la Billie Jean King Cup, fiind învinsă fără drept de apel de poloneza Iga Swiatek (20 de ani, 1 WTA), scor 0-6, 0-6. Acum a vorbit despre criticile pe care le-a primit pentru declarațiile făcute înaintea duelului cu polonezele.

Sportiva din România a vorbit în podcastul Match Point, din Canada, și spune că nu se lasă afectată de comentariile negative.

Andreea Prisăcariu, mesaj pentru cei care o critică: „Sunt ca o vikingă”

„M-am obișnuit să primesc comentarii negative. E în regulă. Toți avem parte de ele. Dar nu am văzut niciun jucător sau jucătoare care să fie tratați în felul ăsta, cu atâta ură. Nici nu știu cum să descriu. Poate e gelozie sau sunt plictisiți. 

Faptul că au încercat să omoare copilul din mine și pasiunea cu care îmi place să văd lucrurile și vorbesc despre ele este crud. Dar sunt fericită că personalitatea mea nu îmi permite să-i las să mă doboare. Sunt fericită, pentru că sunt ca o vikingă în acest aspect. Nu mă afectează în niciun fel cum mă văd ei”, a spus jucătoarea de tenis.

Discursul lui Prisăcariu a făcut înconjurul lumii

Declarațiile ilare ale sportivei noastre, date înainte de dubla pierdută de România cu Polonia, au atras însă atenția inclusiv celor de la WTA, care au venit cu o propunere amuzantă.

>

„Să facem o petiție ca Andreea Prisacariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy? Semnați mai jos!”, a fost mesajul postat pe Twitter de WTA, făcând referire la atitudinea neserioasă a jucătoarei noastre.

Vreau să mulțumesc echipei mele pentru că este aici cu mine, de fapt, eu sunt aici cu ei, dar e în regulă. Îmi place acest oraș, este destul de liniștit și mă gândesc să mă mut aici când voi avea 60 de ani. Este destul de drăguț, avem nevoie de pace în viața noastră. Fetele mele râd pentru că mă plac foarte mult. Chiar mai devreme mi-au spus: «O, Doamne! Andreea are un discurs… Trebuie să fie tare»
- Andreea Prisăcariu

Citește și

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.