Liga 1

Gino Iorgulescu și-a depus candidatura pentru al treilea mandat și a devansat alegerile LPF: „Le facem acum, în mai, nu în septembrie. Sunt mulțumit de mine”

Articol de Marius Mărgărit  —  marţi, 19 aprilie 2022

Azi, la sediul LPF, a avut loc Adunarea Generală a forului, iar Gino Iorgulescu (65 de ani) a susținut o conferință presă în care și-a depus oficial candidatura pentru cel de-al treilea mandat de președinte. 

Ales pentru prima dată în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal în noiembrie 2013, când l-a învins pe Dumitru Dragomir, Gino Iorgulescu a anunțat că va candida pe 24 mai pentru al treilea mandat, după ce a mai triumfat și în 2017.

Gino Iorgulescu va candida din nou la șefia LPF

„Vă anunț că am luat hotărârea să punem alegerile pe 24 mai. Și FRF a făcut alegeri anticipate, astfel că va începe un campionat cu noi președinți. Eu candidez, da.  

Eu sunt mulțumit de mandatele mele pentru că am adus foarte mulți bani la LPF. Acum negociem cu societatea care deține drepturile TV pentru a mări puțin suma.

Noi trebuia să facem alegeri în septembrie. Dar acum vor fi într-o lună. Azi am decis să fie în mai. Deocamdată doar am anunțat că se fac alegeri, mai e o lună”, a spus Gino Iorgulescu la conferința de presă.

Nu pot să mă pronunț legat de faptul că nu s-a prezentat un alt contracandidat la alegerile FRF.

Eu și Burleanu suntem într-o relație bună acum. Am avut o discuție personală și am ajuns la un consens ca să ne respectăm unii pe alții. Dacă suntem în conflict e în detrimentul fotbalului
 – Gino Iorgulescu

Alegeri LPF în luna mai, în loc de septembrie! Cine poate candida + doar 3 săptămâni pentru înscrieri

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a anunțat ce condiții trebuie să îndeplinească cei care vor să lupte împotriva lui Iorgulescu pentru șefia Ligii.

„În ceea ce privește condițiile de candidatură, ele sunt specificate foarte clar. E nevoie de studii superioare, să nu existe o condamnare care a privat libertatea și să existe o propunere din partea unui club din competiție. Termenul limită e cu 15 zile înainte de alegeri”, a spus Justin Ștefan, secretar general LPF

VIDEO Daniel Pancu s-a împăcat cu Adrian Mutu 

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.