Liga 1

Ce post TV transmite meciul pentru pace dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev + surprizele pregătite înaintea evenimentului

FOTO: Facebook @CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 aprilie 2022

Meciul caritabil dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev, programat miercuri, de la ora 21:00, în Gruia, va fi transmis pe Prima TV.

CFR Cluj și Dinamo Kiev vor disputa un meci amical caritabil pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”. Toate încasările din bilete și donații cor merge către un ONG care sprijină refugiații ucraineni. 

CFR Cluj și Dinamo Kiev, amical pentru pace

Înaintea partidei va avea loc un spectacol de sunet și lumină. Melodia „Imagine”, a lui John Lennon, va fi interpretată de ucraineanca Ruslana, fostă câștigătoare a concursului Eurovision, și de românca Adela Todoran. Printre invitații speciali se mai numără Vlăduța Lupău, Dorofeeva, Kateryna Pavlenko sau Julia Sanina.

„Vă așteptăm la un meci de excepție între două echipe campioane. Veți asista la un meci spectaculos, fără necesitatea punctelor. Toate încasările vor fi donate copiilor și celor care au fost afectați de războiul din Ucraina. Avem un țel comun: să fie pace”, a fost mesajul transmis de Mircea Lucescu înaintea partidei. 

 La Tribuna 2, tichetele pentru meciul caritabil dintre CFR Cluj și Dinamo KKiev costă 10 lei, iar în zona VIP - 50 de lei. În cazul în care Tribuna va fi umplută, vor fi suplimentate bilete la Tribuna 1.

VIDEO Dan Petrescu despre amicalul cu Dinamo Kiev: „Cred că le facem un bine”

>

Citește și alte știri din fotbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.