Stranieri

Antrenorul lui Galatasaray a răbufnit când a fost chestionat despre Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 aprilie 2022

Olimpiu Moruțan (22 de ani), mijlocașul celor de la Galatasaray, continuă să aibe probleme de adaptare în Turcia, acolo unde nu reușește să se impună în lotul formației „Cim Bom Bom”.

După ce a fost integralist în amicalul de pace cu Dinamo Kiev de joia trecută, pierdut de Galatasaray cu 1-3, Moruțan nu a prins nici măcar lotul la meciul pe care turcii l-au jucat în campionat contra celor de la Yeni Malatyaspor.

La finalul partidei câștigate de Galatasaray cu 2-0, antrenorul Domenec Torrent a avut o reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor prezenți la conferința de presă, care l-au întrebat despre absența mijlocașului român.

Domenec Torrent: „Nu înțeleg întrebările despre Moruțan, sunt întrebări despre jucători care nu sunt constanți”

„Nu înțeleg întrebările despre Moruțan, sunt întrebări despre jucători care nu sunt constanți. Ați văzut meciul cu Dinamo Kiev. Trăiesc cu ei și observ ce văd pe teren și ce văd la antrenamente. Atât Moruțan cât și Bariș (n.r. - Bariș Alper Yilmaz) se antrenează incredibil. Nu mă plâng de antrenamente.

Însă mă întreb, sunt sau nu în formă? Am spus deja, trebuie să exclud câte 5 jucători pentru fiecare meci, nu e ușor. Toți merită să joace, nu îi pot convinge cu explcații tactice. Să spunem că Bariș sau Moruțan jucau, ei au fost și titulari, în special Moruțan. După aceea, nu întreabă lumea de faptul că Emre nu a mai jucat, de exemplu. 

Ieri, Moruțan mânca singur la masă, poate fi dificil să comunici cu el. Poate vorbi doar română, uneori nu are translatorul cu el. În afară de a fi profesionist, toți vor să îl ajute pentru că este un băiat extrem de bun. Sunt lucruri extrem de absurde, am auzit că îl lăsăm singur, că nu ne interesează. Am răspuns la toate aceste lucruri, nu am o problemă cu cineva, în special cu jucătorii tineri”, a precizat Torrent potrivit sporx.

VIDEO Victor Becali, despre problema lui Moruțan: „E un blocaj, nu știe engleză!””

>

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.