Campionate

Șansă ratată pentru Valentin Mihăilă. N-a convins la Atalanta și se va întoarce în Serie B

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 20 aprilie 2022

Valentin Mihăilă nu va fi cumpărat de Atalanta, care avea opțiune de transfer definitiv pentru 9 milioane de euro. Fostul jucător de la CSU a fost folosit numai 101 minute, adunate din șase meciuri.

Valentin Mihăilă mai are șase etape și, aproape sigur, se va despărți de Atalanta. Nu a profitat de șansa oferită de a se afirma în Serie A și se va întoarce după împrumutul de patru luni la Parma. 

Nu a reușit să-l convingă pe Gasperini că merită să joace mai mult și squadra din Bergamo nu va exercita opțiunea de cumpărare pentru 9 milioane de euro, activată dacă jucătorul bifa "50% dintre partide, măcar 20 de minute pe meci".

„Mihăilă, povară pentru Parma?"

Extrema română e foarte departe de clauza trecută în contract. Până în prezent, nu a evoluat niciodată titular la Atalanta. A intrat în două meciuri din șase în Euopa League, 30 de minute în dubla cu Olympiakos, și a mai prins patru finaluri de joc în campionat din 10 etape, adunând 71 de minute. Per total, șase apariții și 101 minute, cu doar două întâlniri în care îndeplinea condiția pusă de nerazzuri.

„Prestațiile lui Mihăilă nu i-au mulțumit pe conducătorii Atalantei, ce nu îl vor transfera definitiv", scrie L'Eco din Bergamo. Care se întreabă dacă "va fi o povară pentru Parma sau o șansă care trebuie exploatată?". Fostul oltean are două goluri și un assist în 13 meciuri disputate la Parma în prima parte a sezonului.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.