Liga 1

Pedeapsa primită de Susic pentru faultul violent asupra lui Olaru » „Palmă” de la Disciplină pentru Balaj și Petrescu

Mateo Susic (31 de ani) a fost suspendat 3 etape pentru faultul comis asupra lui Darius Olaru (24 de ani), în CFR Cluj - FCSB, scor 0-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 aprilie 2022

Mateo Susic (31 de ani) a fost suspendat 3 etape de Comisia de Disciplină pentru faultul comis asupra lui Darius Olaru (24 de ani), în CFR Cluj - FCSB, scor 0-1. 

În minutul 43 al derby-ului din Gruia, Mateo Susic a avut o intrare violentă asupra lui Darius Olaru. A pus talpa pe tibia dreaptă a mijlocașului celor de la FCSB, de sus în jos, coborând apoi și spre gleznă. Excelent plasat, Istvan Kovacs a scos cartonașul roșu fără să ezite.

Mateo Susic, suspendat 3 etape după CFR Cluj - FCSB

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a analizat astăzi cazul și a dictat o suspendare de 3 etape. Fundașul dreapta va lipsi cu FC Voluntari (deplasare), Farul (acasă) și FC Argeș (deplasare).

Eliminare Susic Mateo (CFR 1907) - În baza art. 63.1.b. raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru trei jocuri și penalitate sportivă de 5.000 lei.
- Decizia Comisiei de Disciplină

Momentul contactului dintre Susic și Olaru

Balaj și Petrescu, contraziși de Comisia de Disciplină

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, dar mai ales Dan Petrescu, au criticat vehement arbitrajul lui Istvan Kovacs. „Un meci disputat, decis de o greșeală mare de arbitraj. Nu ai voie la un derby să dai un astfel de roșu!”, a spus „Bursucul”, contrazis ulterior de experții în arbitraj. 

Adrian Porumboiu, Ion Crăciunescu și Constantin Zotta au căzut de acord asupra fazei: eliminare corectă dictată lui Susic. Astăzi, și Comisia de Disciplină a confirmat acest lucru. 

Un joc cu foarte mulți jucători și un singur remarcat, arbitrul. Și-a văzut de treaba lui. Bine, mici inexactități au fost, dar nu ținem cont de ele. A fost preocupat să asigure o desfășurare normală. Și-a văzut de arbitraj.
- Adrian Porumboiu

Dinamo, 3 etape fără Irobiso

Christian Irobiso a fost suspendat 3 runde și sancționat cu o penalitate sportiv de 5.000 lei. Atacantul lui Dinamo l-a pălmuit pe Panait, în minutul 79 al partidei pierdute de Dinamo la Mioveni, scor 0-2.

Irobiso va rata meciurile cu Gaz Metan (acasă), Clinceni (acasă) și Botoșani (deplasare).

VIDEO Dezbaterea zilei, 20 aprilie » Este Gino Iorgulescu un președinte bun pentru Liga 1?

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.