Cupa Romaniei

Penalty controversat, dictat cu întârziere, în Sepsi - Universitatea Craiova! Nici reluările nu au lămurit faza

FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 aprilie 2022

CS Universitatea Craiova a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutul 53 al partidei cu Sepsi, la scorul de 0-1, în manșa tur a semifinalei de Cupa României. Asistentul Mircea Grigoriu a văzut fault la contactul dintre Andres Dumitrescu și Gustavo, iar „centralul” Radu Petrescu a mers pe mâna lui, chiar dacă reluările nu au lămurit faza. 

Dumitrescu a preluat o minge în propriul careul, și-a făcut o preluare lungă, apoi a încercat să degajeze. Gustavo a venit în viteză din spate și a încercat să-i fure mingea. Cei doi au ajuns la „balon” aproape în același timp, iar reluările oferite pe transmisiunea live nu au putut lămuri cine l-a atins primul, înainte ca ghetele lor să se atingă. 

Penalty controversat în Sepsi - CSU Craiova

Cert este că brazilianul celor de la CS Universitatea Craiova a intensificat căderea. „Centralul” Radu Petrescu a lăsat inițial jocul să meargă. A revenit ulterior, după aproape 5 secunde, când a fost atenționat de asistentul Mircea Grigoriu. Andrei Ivan a transformat lovitura de pedeapsă și a restabilit egalitatea, scor 1-1.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.