Campionate

Alarmă la Real Madrid » Un titular s-a accidentat și e incert pentru meciul tur cu Manchester City

David Alaba, alături de Eder Militao și Karim Benzema // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 April 2022

Cu 6 zile înainte de meciul tur cu Manchester City din semifinalele Champions League, David Alaba (29 de ani), unul dintre fundașii centrali titulari ai lui Real Madrid, a acuzat probleme medicale.

Titular în meciul dintre Osasuna și Real Madrid, scor final 1-3, David Alaba a fost înlocuit la pauză.

Fundașul austriac s-a prăbușit pe gazon după fluierul final al primei părți, acuzând durere la mușchii aductori ai piciorului drept. 

David Alaba, incert pentru meciul cu Manchester City

Antrenorul Carlo Ancelotti nu a vrut să riște ca problemele lui Alaba să se agraveze și l-a înlocuit pe acesta înaintea reprizei secunde cu Dani Carvajal, care i-a luat locul lui Nacho în banda stângă a apărării, în vreme ce Nacho a trecut în centrul defensivei, alături de Eder Militao.

Problemele lui Alaba reprezintă o veste îngrijorătoare pentru Real Madrid, având în vedere că manșa tur a duelului cu Manchester City bate la ușă. „Cetățenii” vor primi vizita lui Real marți, 26 aprilie, la ora 22:00.

Totuși, Carlo Ancelotti a lăsat de înțeles că primele semne în cazul lui Alaba sunt încurajatoare: „Nu pare grav, sperăm să-l putem recupera”.

Probleme pentru Real Madrid înainte de turul cu Manchester City

David Alaba reușise să deschidă scorul în meciul cu Osasuna. Servit de Benzema, austriacul a lovit în minutul 12. Blocat inițial de portarul Sergio Herrera, Alaba nu a iertat a doua oară.

Pe lângă David Alaba, Ferland Mendy, Marcelo și Casemiro sunt la rândul lor incerți înainte de meciul cu Manchester City.

În eventuala lor absență, Carlo Ancelotti s-ar putea baza pe o defensivă improvizată, cu Dani Carvajal în banda stângă, Nacho și Eder Militao în centru, iar Lucas Vazquez în dreapta.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.