Campionate

Staff-ul lui Ancelotti, afacere de familie » Ginerele lui Carlo lucrează la Real Madrid: „Absolut nimic nu este interzis”

Carlo Ancelotti, antrenor principal la Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 April 2022

În staff-ul lui Carlo Ancelotti (62 de ani) de la Real Madrid se află nu doar fiul acestuia, Davide (32), ci și ginerele Mino Fulco (36), nutriționist.

Alcătuirea staff-ului tehnic pare a fi o afacere de familie pentru Carlo Ancelotti. 

Mino Fulco lucrează cu Ancelotti încă din 2013, fiind alături de Carlo și la primul mandat pe banca „albilor”, între 2013 și 2015. De atunci, l-a urmat la Bayern Munchen, Napoli și Everton.

Ginerele lui Carlo Ancelotti este nutriționist la Real Madrid

Mino Fulco, originar din provincia Caserta, din Italia, este soțul Katiei Ancelotti, fiica antrenorului de la Real Madrid. Cei doi sunt căsătoriți din 2014 și au împreună 3 copii, scrie Gazzetta dello Sport: Alessandro, Andrea și Aurora.

Mino a fost menționat de către Casemiro, unul dintre titularii de la Real Madrid: „Staff-ul lui Ancelotti este cel mai bun, toți sunt foarte buni și vor să câștige. Nutriționistul este atent la ce mănânc”.

Cum lucrează Mino Fulco, nutriționistul de la Real Madrid: „Absolut nimic nu este interzis”

Mino, care va împlini 37 de ani în iunie, și-a explicat strategia într-un interviu acordat celor de la Il Mattino, un cotidian napolitan: „Nu sunt un admirator al hipertrofiei. Am grijă de băieți prin observarea condiției lor atletice și refacerii post-antrenament și post-meci. Pe baza acestora aleg cele mai bune alimente. 

Absolut nimic nu este interzis. Studiem parametrii într-un mod științific. Jucătorii știu că nu trebuie să abuzeze de anumite alimente, dar nu sunt soldați. Trebuie să existe plăcerea de mânca și consider că dieta mediteraneeană este cea mai bună”.

Mino Fulco, în perioada Bayern Munchen // foto: Imago Images

Citește mai multe știri din fotbalul spaniol:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.