Liga 1

Cât de mari sunt problemele de la CFR Cluj? Victor Becali dezvăluie: „Din ce știu, toți jucătorii de acolo fac asta”

+24 Foto
CFR Cluj stă pe un butoi cu pulbere / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 aprilie 2022

Victor Becali, un personaj apropiat de Dan Petrescu, vorbește despre situația extrem de tensionată de la CFR Cluj, acolo unde, potrivit dezvăluirilor de azi ale Gazetei Sporturilor, „Bursucul” și fotbaliștii săi au ajuns să aibă o relație glacială pe fondul ultimelor rezultate din Liga 1. 

După înfrângerea din derby-ul cu FCSB, 0-1, Dan Petrescu a fost un car de nervi. „Bursucul” și-a acuzat jucătorii: „Voi jucați împotriva mea! Jucați ca și cum ați vrea să mă dați afară!”. Joi dimineață, la GSP Live, Victor Becali a dezbătut situația tehnicianului din Gruia, respingând varianta unei rupturi în vestiarul campioanei. 

Victor Becali, despre situația lui Dan Petrescu: „Nu întotdeauna când ești pasionat îți ies lucrurile cum vrei”

>

„Nu știu dacă Dan Petrescu este dezordonat sau cu capul în nori, dar nu întotdeauna când ești pasionat și îndârjit îți ies lucrurile cum vrei. E la fel de pasionat ca înainte, dar nu mereu îți ies lucrurile în viață. Din ce știu, toți jucătorii de la CFR Cluj țin la el. 

Când lucrurile nu merg așa cum trebuie, pot interveni și probleme. E normal să existe tensiuni având în vedere că au avut atâtea puncte avans, iar acum mai sunt doar două”, a spus Victor Becali, la GSP Live. 

Tensiuni fără precedent la CFR Cluj

Eșecul suferit cu FCSB a distrus atmosfera de la CFR Cluj. Dan Petrescu și-a acuzat direct jucătorii că prestațiile lor urmăresc să-l compromită pe el. Relația lui Dan cu fotbaliștii nu a fost bună nici în celelalte mandate, doar că victoriile dese i-au păstrat împreună.

CFR a ajuns să tremure din toate încheieturile spre finalul acestui sezon în care riscă să piardă „coroana” după patru ani în care a dominat campionatul. În declarațiile publice, Petrescu a pus înfrângerea cu FCSB, 0-1, pe seama prestației pe care a avut-o Istvan Kovacs.

În discursul avut în fața echipei, Dan i-a învinovățit tocmai pe jucători pentru eșecul din derby și pentru celelalte rezultate proaste care au șubrezit statutul pe care-l aveau vișiniii la un moment dat, acela de favoriți cerți în cursa pentru titlu.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.